I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kako izbeći najčešće greške na vozačkom ispitu? (VIDEO)

Kako nema nepogrešivih ljudi i kako se niko nije naučen rodio, treba da učimo iz naših i tuđih grešaka. Slično tome su i greške koje pravimo pri polaganju za auto, odnosno kada se obavlja polaganje za B kategoriju.

Kako biste ih izbegli, u saradnji sa Auto školom Euro Start smo pripremili nekoliko kratkih videa, odnosno nekoliko najčešćih grešaka kod polaganja vožnje na koje treba da obratite pažnju.

Pored ispitne komisije redovan, a nepozvan gost je trema. Bojimo li se da će neuspeh pobediti, naš gost je sve prisutniji. Stvar postaje teža i lagano putujemo u greške.

E, ovaj put nećemo o tremi, nego o greškama koje kandidati najčešće prave i zbog kojih padaju na vozačkom ispitu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Sve činimo da kandidate pripremimo za ove situacije. Upozoravamo ih na greške zbog kojih se pada na ispitu. Mnoge od ovih grešaka u stvarnim situacijama dovode do saobraćajnih nezgoda, koje su daleko teže od pada na vozačkom ispitu. Naš program obuke je uspešan. Kandidatima ne praštamo greške – ponavljamo radnje, dok ih se ne oslobodimo. Na ispitu se ipak dogode, ali sutra kada naši kandidati polože ispit i zaborave na tremu, postaju sigurni vozači – rekao je vlasnik škole Euro Start, Miša Hromčik.

Polaganje vožnje važan je ispit u životu, čijom uspešnom realizacijom se olakšava svakodnevnica ljudi. Pristupanje vožnji treba da bude ujedno ozbiljno, odgovorno, ali i opušteno, jer jednom urezani strah teško se prevazilazi.

Da biste jednostavno i brzo uspešno položili vozački ispit, izaberite kvalitetnu auto školu, budite smireni tokom obuke, vežbajte i beležite sve utiske i iskustva sa časova. To je siguran put ka polaganju vožnje iz prvog puta.

KONTAKT

Sve informacije u vezi sa auto školom mogu se dobiti na telefone 511-342 i 063 – 885 8005.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh