I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kako, gde i kada da izaberete idealan parfem za Vas?

„Žena bez parfema je žena bez budućnosti”, rekla je čuvena Koko Šanel. Parfem je način da okolini pošaljete najbolju poruku o sebi, jer miris poseduje tu moćnu karakterisitku da nas učini lepšim, ne samo u očima drugih nego i u onoj najstrožoj predstavi o sebi.

Parfem poseduje i legendarnu moć zavođenja. Čulo mirisa je najmisterioznije ljudsko čulo. Mirisi imaju ogromnu moć nad našim emocijama, sećanjima, mislima… Ništa ne može da izgradi toliko snažan osećaj samopouzdanja koliko činjenica da dobro mirišete.

Kompliment „Lepo mirišeš“ jedan je od najlepših koje možete da dobijete.

Svet parfema prepun je tajni i slutnji, koje svako mora da otkrije na svoj način. Danas, postoje mirisi za određena godišnja doba, za pojedina doba dana, za određene situacije i specifična raspoloženja. Odabrati pravi parfem koji će na savršen način podvući našu eleganciju i šarm nije lak zadatak.
Nos je veoma osetljiv i rayni faktori mogu uticati na našu mirisnu percepciju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Stoga bi preporuka za biranje parfema bila u prepodnevnim časovima. Nos je imao vremena da se resetuje tokom večeri i biće spreman za mirisne avanture u toku dana.

Upotreba isključivo originala kupljenih od proverenih prodavaca parfema je imperativ ukoliko brinemo ne samo o tome kako mirišemo već i o svom zdravlju. Kopije parfema sadrže hemikalije jako niskog kvaliteta. Važno je lepo mirisati, ali zdravlje je daleko važnije. Budite oprezni.

PREPORUKA PARFIMERIJE IVA

Za ovu priliku predstavljamo vam dva parfema koja mozete pronaći u vašoj gradskoj parfimeriji IvaK by Dolce Gabanna Magnetan je nepogrešivo muževan, miris istovremeno reflektuje i intenzivira urođeni šarm savremenog kralja.

Dylan Blue Pour Femme je moj poklon ženstvenosti. Zato sam stvorila snažan, senzualan, ali prefinjen miris, za ženu koja je svesna svoje moći” – rekla je Donatella Versace.

SETOVI PO AKCIJSKI CENAMA

ponudi parfimerije Iva mozete naći veliki broj parfemskih setova po akcijskim cenama, gde se uz omiljeni parfem nalazi i minijaturni parfem ili mleko za telo ili pak dezodorans.

Parfimerija Iva se nalazi u Aviv parku, a novosti možete pratiti i na facebook stranici ili instagramu

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh