I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Jun u „Milupinu“ : Najveći popusti za najmlađe

„Milupino“ i ovaj mesec daje šansu roditeljima da naprave uštedu u kućnom budžetu kupovinom kvalitetnih proizvoda po sniženoj ceni. Tokom juna, na sniženju su tri proizvoda – dečija kolica FOXY, zanimljivi tricikli za devojčice i dečake i kvalitetni frotirski peškiri.

Kolica FOXY pripadaju brendu Bertoni čiji su se proizvodi dokazali na našem tržištu. Idealna su za korišćenje od samog rođenja jer se mogu podešavati u pet položaja – od ležećeg do sedećeg. Kolica FOXY izrađena su od kvalitetnih materijala i udobna su za boravak i vožnju beba u njima. Naročito su zanimljiva jer poseduju navlaku za noge koja štiti bebu od hladnoće u zimskom periodu. Cena FOXY kolica u Milupinovim radnjama tokom juna iznosi 6650,00 dinara. Dostupna su u četiri boje – crvenoj, ljubičastoj, plavoj i zelenoj.

foxy kolica
Dečiji tricikli se ovog meseca mogupiti o ceni od 3999,00 dinara. Ovaj zanimljiv artikal namenjen je deci od 2-5 godina, i odlično je sredstvo za pripremu za vožnju biciklom. Poseduju ručku za upravljanje namenjenu roditeljima, zaštitnu ogradicu, tendu, naslon za noge i korpu za stvari.

tricikli milupino

Kvalitetni frotirski peškiri STAKI artikal su bez kog se higijena beba ne može zamisliti. Dimenzija su 80x80cm, poseduju kapuljaču i nude se u više interesantnih boja. Njihova cena do kraja juna iznosiće 450,00 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

peskiri milupino

U tri Milupino radnje u gradu podsećaju da je osim popusta, svu bebi i dečiju robu moguće kupiti platnim karticama i čekovima građana na odloženi period.

Dodatne informacije o ostalim proizvodima mogu se dobiti putem kontakt brojeva.

Milupino I, Brigadira Ristića 2, 023.580.690 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Milupino II, Laze Kostića 5, 023.542.920 (radnim danima i subotom 08-20:30h, nedeljom 08-12:30h)

Milupino III, Koče Kolarova 29 023.526.599 (radnim danima 08-20:30h, subotom 08-17h)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh