I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Jump With Joey – magične knjige za interaktivno učenje engleskog

Najnoviji program Helen Doron English sistema Jump With Joey je stigao u Srbiju! Kurs je namenjen novim polaznicima uzrasta od 5 do 8 godina, ali i polaznicima koji svoje obrazovanje nastavljaju u Helen Doron školi.

Helen Doron

Jump with Joey je multimedijalni i interaktivni kurs! Materijali imaju magičnu moć – oživljavaju dvodimenzijalne likove, daju im pokret i zvuk!

Helen Doron, idejni tvorac metode i sistema je povodom ovog kursa izjavila sledeće:

,, Ova uzbudljiva nova tehnologija se odlično uklapa i obogaćuje podučavanje engleskog jezika prema našoj dokazanoj metodi. Zaokuplja polaznike i daje im dodatnu mogućnost da slušaju ispravan izgovor engleskog jezika, ali i da usavrše svoja znanja.”

Za ovaj, kao i za svaki drugi Helen Doron kurs, pripremljeni su originalni tekstovi pesama i prateće kompozicije, koji su primereni uzrastu i značajan su deo procesa učenja engleskog jezika, obogaćuju rečnik i poznavanje gramatičkih pravila polaznika. Na ovom kursu deca nauče oko 1700 novih reči prateći avanture kengurice Kengi, njenog mladunčeta Džoija i sedmogodišnjih drugara Pola i Mili.

Helen Doron 2

Kurs Jump with Joey obogaćuje savladan jezik, ali će i proširiti vidike dece uzrastu prikladnim pričama, koje će im pomoći da bolje razumeju svet u kome žive. Deca uče o životnim vrednostima kao što su prijateljstvo, zdrava ishrana i zaštita životne sredine. Svaka epizoda sadrži po jednu važnu životnu lekciju. Jezik se uči u kontekstu, tako da engleski jezik postaje potpuno prirodan deo života deteta. Kako bi se ohrabrili u korišćenju engleskog jezika i van učionice, kurs je obogaćen magičnim knjigama kojima se deca posvećuju i provode više vremena u istraživanju i učenju engleskog jezika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Helen Doron 3

Helen Doron dodaje:

,, Iako smo prihvatili neke od najnovijih tehnoloških dostignuća, Jump with Joey kurs ostaje veran Helen Doron metodologiji, zasnovanoj na četiri osnovan principa: pozitivnom podstreku, malim grupama, pozadinskom slušanju i posebno obučenim nastavnicima – metodologiji koja se iznova dokazivala proteklih 30 godina.”

Pridružite nam se i na ostalim kursevima namenjenim deci od dve do devetnaest godina i postanite deo Helen Doron grupe dece koja GOVORE engleski jezik.

Upis i besplatni demo časovi su u toku.

Vaš Helen Doron Zrenjanin tim

Helen Doron Early English Learning Centre “Let’s Go!”

Slovačka 10, 23000 Zrenjanin

Tel : 023/569-190 Mob: 063/8317-905, 063/8840-377

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh