I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Auto škola Plus sprema iznenađenje povodom vrednog jubileja

– Malu, ali za našu Auto školu Plus važnu proslavu, povodom jubileja, voleli bismo podeliti sa sugrađanima grada, na čijoj teritoriji radimo pod ovim imenom od 8. maja 1997. godine – kaže vlasnik ove auto škole, Aleksandar Alferov.

– Uskoro će nam i taj dan doći, pa smo odlučili da prigodnim poklonom obradujemo sve zainteresovane buduće kandidate za vozača. Pored kvalitetne teorijske i praktične obuke, naši kandidati su do sada mogli polagati vozačke ispite za svega 2.000,oo dinara (uračunati SVI troškovi). Dok traje naša akcija povodom jubileja osnivanja auto škole ‚‚ PLUS ” poklonićemo SVAKOM kandidatu koji se upiše – polaganje ispita iz prve pomoći, dodaje Aleksandar Alferov.

Mnogo smo truda uložili da održimo renome i brend naše auto škole. Prošle su decenije, a mi i dalje radimo na istom mestu, pod istim imenom istu delatnost -obuku vozača! Nikada se nismo borili za kandidate jeftinom obukom, nego samo kvalitetom. Podsetićemo naše sugrađane, da vršimo obuku i organizujemo polaganje vozačkih ispita za AM; A1; A i B kategoriju. Ovim povodom, dozvolili smo sebi zadovoljstvo da obradujemo kandidate poklonom, kojim bi obeležili naš jubilej.

Ova akcija povodom osnivanja Auto škole Plus će trajati do 8. maja 2018. godine, to jest do datuma osnivanja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

KONTAKT

Sve informacije možete dobiti na telefone 023/ 536-166 ; 061/ 163 8 430 ; 061/ 533 0 004 ili, najbolje bi bilo da se lično informišete o uslovima i pogodnostima koje nude, u prostorijama, koje se nalaze odmah pored Gimnazije u Gimnazijskoj ulici br. 4.

Radno vreme kancelarije je: radnim danima od 10 h do 14 h.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh