I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

“Joe Joe’s” – novi salon u gradu u kojem se životinje neguju s ljubavlju

Poslednjih godina kućni ljubimci su mnogo više od životinja koje služe za zabavu i razonodu, već su članovi porodica. Vlasnici životinja posvećuju sve više pažnje njihovoj nezi i održavanju. Od 1. avgusta Zrenjanin je bogatiji za još jedan studio za negu pasa i mačaka. Novootvoreni salon  “Joe Joe’s” nalazi se u Ulici Žarka Zrenjanina 73. O tome koje su usluge dostupne u ovom gruming studiju i po čemu se on razlikuje od sličnih u gradu razgovarali smo sa Tamarom i Goranom Mikalački, vlasnicima “Joe Joe’s”, studija za negu pasa i mačaka.

Briga o kućnim ljubimcima danas podrazumeva mnogo više od hranjenja i šetnje. Tu su održavanje dlake, šišanje, sečenje noktiju… A to često vlasnici ne mogu sami da urade. Za ove usluge se obraćaju salonima za negu kućnih ljubimaca. 1. avgusta u Zrenjaninu je počeo da radi novi studio za negu pasa i mačaka “Joe Joe’s” koji se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina 73.

I Taxi Zrenjanin

“Ono što nas izdvaja od ostalih salona u gradu je pristup koji imamo prema životinjama. U pitanju je pristup sa puno ljubavi i strpljenja, što znači da se životinje kod nas osećaju slobodno i bezbedno. Nemamo kaveze, nemamo omče oko vrata dok se grumiraju tj. ulepšavaju. Takođe, vlasnici ljubimaca mogu da ostanu kod nas da popiju kafu, sok, da se osveže i da prisustvuju samom procesu grumiranja. S obzirom na to da su kućni ljubimci postali kao članovi porodice, smatram da grad zaslužuje da ima ovakvo jedno mesto. To je bio naš idejni koncept. Nas, pre svega, vodi ljubav prema životinjama. Suprug i ja imamo pudle već više godina i iz te ljubavi prema pudlama smo rešili da se bavimo ovim poslom, s obzirom na to da sam ja veterinarski tehničar i profesionalni grumer“, kaže Tamara Mikalački, vlasnica studija za negu pasa i mačaka „Joe Joe’s“.

“Joe Joe’s” studio za negu pasa i mačaka nudi kompletnu uslugu održavanja kućnih ljubimaca

„U našem salonu su dostupne usluge kompletnog gruminga što podrazumeva kupanje, furminiranje, šišanje i makazama i mašinicom, sečenje noktiju, negu ušiju, čišćenje od parazita.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Posedujemo i aparat za ultrazvučno skidanje zubnog kamenca kod pasa, ali o tome moramo da razgovaramo sa vlasnikom u zavisnosti od stanja zuba konkretnog psa. Kod nas se mogu tretirati mali, srednji i veliki psi kao što su doge, bernardinci, kavkaski ovčari… Po tome se možda malo razlikujemo od ostalih salona u Zrenjaninu, jer posedujemo poseban deo koji podrazumeva spa centar za ljubimce“ – dodaje naša sagovornica.

U toku prve nedelje rada u “Joe Joe’s” studiju za negu pasa i mačaka važiće promotivne cene usluga.

„Salon je zvanično otvoren 1. avgusta, tako da će u toku sledeće nedelje svi koji se budu javili imati popust na naše usluge. Cene usluga moguće je videti na našoj fejsbuk i instagram stranici. Sve usluge radimo u dogovoru sa vlasnicima životinja. Postoje određene frizure za određene rase pasa, ali mi radimo isključivo kako vlasnik želi. Dostupni smo u svakom momentu, tako da vlasnici pasa mogu da zakažu tretman, jer je zakazivanje neophodno“, objašnjava Mikalački.

„Kod nas svaki pas ima svoj termi i on traje minimum dva sata kada je u pitanju kompletan gruming. Vodićemo računa da se termini ne poklapaju, ali ako se slučajno to desi, novi pas koji dođe slobodno će moći da šeta u salonu bez ikakvog problema, jer će imati svoj prostor.

Imamo igračke, hranu, vodu tako da pas može da se oseća kao kod kuće. Na ovaj način se smanjuje stres koji se vrlo često pojavljuje kada pas posećuje grumera“, dodaje vlasnica “Joe Joe’s” studija.

Telefoni i adresa gruming studija “Joe Joe’s”

Usluge nege kućnih ljubimaca u “Joe Joe’s” studiju dostupne su za razne vrste životinja.

„Osim kompletne nege pasa u našem salonu pružamo usluge kompletne nege mačaka, zečeva i ostalih kućnih ljubimaca. Tako, recimo, ovde sečemo nokte bodljikavim prasićima“, kaže Goran Mikalački, vlasnik studija za negu pasa i mačaka „Joe Joe’s“.

Radno vreme “Joe Joe’s” studija je radnim danima od 10 do 18 sati, a subotom od 9 do 17.

„Videćemo kako će se situacija odvijati u narednom periodu, pa ćemo radno vreme prilagođavati vlasnicima životinja budući da ljudi rade i pre i popodne“, kaže Tamara Mikalački, vlasnica studija za negu pasa i mačaka „Joe Joe’s“.

Više informacija o uslugama koje su dostupne u gruming studiju “Joe Joe’s” moguće je pronaći na fejsbuk  i instagram stranici JoeJoe’s grooming studio. Telefoni za zakazivanje i dodatne informacije su 0695040088 i 0628650727, a mejl adresa joejoegroomingstudio@yahoo.com.

“Joe Joe’s” studio za negu pasa i mačaka se nalazi na adresi Žarka Zrenjanina 73.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh