I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Jesenja putovanja po izboru Solaris travela

Jesen je pravo vreme za obilaske evropskih gradova i metropola. Avionom, autobusom ili sopstvenim prevozom, izbor je na vama. Popularizacijom ovih putovanja cene su postale pristupačnije nego ikad.

Prag

Redovne autobuske vikend ture vas mogu odvesti do gradova i metropola po izuzetno povoljnim cenama. Na ovaj način možete otkriti lepotu evropskih gradova, istražiti kulturno-istorijsko nasleđe, posetiti muzeje i galerije, uživati u arhitekturi i ambijentu, probati lokalne specijalitete i prepustiti se noćnom životu.

Budimpešta

Budimpešta

Budimpešta, 2 noćenja sa doručkom hotel 3* cena od 49 eur – po ovoj neverovatnoj ceni možete otići do Budimpešte autobusom, smestiti se u hotelu sa 3*, obići grad sa turističkim vodičem. Uživajte u „karaljici Dunava“ kako još zovu mađarsku prestonicu, prošetajte se peštanskim bulevarima, dunavskim kejom i mostovima, obiđite srednjovekovni budimski grad, provozajte se brodom po Dunavu, posetite neko od brojnih termalnih kupatila. Ukoliko želite, možete otići do Sent Andreje, prelepog barknog gradića vezanog za srpsku istoriju i naseljavanje Srba tokom velike seobe krajem 17. veka.

Beč

Beč

Beč, 2 noćenja sa doručkom hotel 4* cena od 89 eur – za ovu cenu Beč je pravi izbor za jesenje putovanje jer krije nebrojano interesantnih i čarobnih mesta. Beč je već samim svojim položajem predodređen da bude kosmopolitski grad. Leži na raskršću germanske, slovenske i ugarske kulture. Mešanje različitih kultura, uz bečki, ležeran stil života i sveprisutni hedonizam čine ovaj grad unikatnim u svetu. Grad muzike, galerija i pozorišta, muzeja, opere, sakralnih objekata i parkova. Trg Marije Terezije je jedan od najlepših trgova u Beču prepoznatljiv je i po dva muzeja blizanca koji se tu nalaze. Muzejska četvrt predstavlja jedan od najvećih muzejskih kompleksa na svetu. Hofburg je kompleks imperijalnih palata u samom centru Beča i zvanična rezidencija predsednika Republike Austrije. Kuvano vino i bečke kobasice doprineće da se osećate kao pravi Bečlija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prag

Prag

Prag, 3 noćenja sa doručkom hotel 3* cena od 79 eur – postoje brojni razlozi zbog kojih po ovoj ceni ne smete propustiti priliku da obiđete Češku prestonicu: Prag je arhitektonski muzej na otvorenom gde se prepliću Romanizam, Gotika, Barok, Moderna i Socrealizam. Zadovoljiće sve muzičke ukuse, od klasike, preko džeza do savremene elektronske muzike. U Pragu se toči najbolje pivo na svetu. Ima prelepe tradicionalne stare kafee i restorane za preko dana i moderne klubove za noćni izlazak. Iz Praga možete otići na jednodnevne izlete do Drezdena, Karlovih vari i Karlštajna. Koji god razlog da imate, Prag vas neće ostaviti ravnodušnim i oduzeće vam dah!

Venecija

Venecija, 2 noćenja sa doručkom hotel 3* cena od 79 eur – po kojoj možete obići ovaj jedinstven grad na svetu, izgrađen na 118 malih ostrva. Kraljica Jadrana kako je još zovu ima mnogo reprezentativnih građevinskih i umetničkih spomenika: Duždeva palata, Most uzdaha, Crkva svetog Marka, Trg Svetog Marka, Crkva Santa Marija dela Salute, pozorište La Feniće, most Rialto, bogati muzeji, umetničke galerije, akademija lepih umetnosti, opservatorija i druge naučne i kulturne ustanove. Grad pun emocija i romantike. U gradu se tokom godine dešavaju mnoge manifestacije, od kojih su najpozantije filmski festival u Veneciji, Venecijanski bijenale i karneval u Veneciji.

SOLARIS TRAVEL

U turističkoj agenciji Solaris Travel možete dobiti sve informacije u vezi sa ovim destinacijama, pogledati najpovoljnije i last minit aranžmane.

Posetite nas lično u Gimnazijskoj 25 u centru Zrenjanina,

na našoj FB stranici

ili pozovite 023.610.007

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh