I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Jesenja muška garderoba za sve prilike (15 FOTOGRAFIJA)

Jesen je godišnje doba koje je, po vremenskim uslovima, najpromenljivije, pa nikako ne znamo kako da se obučemo za predstojeći dan. U takvim situacijama, trebalo bi naći kvalitetnu obuću i odeću.

Robna kuća Shopping family vam predstavlja komade odeće i obuće koji su praktični, moderni i „uklopivi“ u svaki dan. Ovde možete da nađete sve za muškarce za svaki dan i za svečane prilike po pristupačnim cenama: pantalone, farmerke, košulje, bluze, majice, dukseve, trenerke, đempere, sakoi, jakne, kaiševe, leptir mašne, obuće.

PANTALONE

Ono što garderober svakog muškarca treba da sadrži jesu klasične pamučne pantalone. U Shopping Family ima veliki izbor pantalona vrlo modernih krojevima za svečane i svakodnevne prigode.

FARMERKE

Farmerke, su nezaobilazni deo naših ormana, i koje volimo da kombinujemo na različite načine. U Robna kuća Shopping Family ima veliki izbor farmerki.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

KOŠULJE
Kvalitetna muška košulja je večni komad koji svaki muškarac mora imati u svom garderoberu. Raspoloživih modela ima mnogo, a najvažnije je da odaberete onaj u kome ćete se lepo osećati i koji će se uklapati sa ostatkom vaše garderobe.

DUKSEVI

Dukseve nosimo zbog njihove udobnosti, mekoće i toplote koju nam pružaju sa prvim jesenjim danima. Shopping Family  ima veliki izbor dukseva po najpovoljnijim cenama.

TRENERKE

Muške trenerke iz Robne kuće Shopping Family su kvalitetne i moderne. U njima ćete se osećati prijatno i udobno.

PATIKE

Patike su čvrsto utemeljene u modi i neizostavan su „komad“ svake odevne kombinacije. Ova obuća više nije sinonim za sportski „autfit“, već se može nositi uvek i svuda! Robna kuća Shopping Family vam nudi patike koje možete nositi u svakoj prilici.

Posetite Robnu kuću Shoppng Family i izaberete obuće i odeće za prestojeću sezonu.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh