I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Jesenja akcija čeka vas u Dugi

Svaki dan je poseban u DUGI EURO! Za najvernije kupce, u maloprodajnom objektu DUGA EURO u Zrenjaninu, ul. Ive Lole Ribara 6, biće priređeni dani HELIOS-a od ponedeljka 24. do subote 29.septembra.

Jesenje boje su već oko nas i daju nam inspiraciju za veliko jesenje spremanje. Uz savete stručnjaka iz oblasti boja i lakova, Duga Euro pripremila je promotivne popuste do 30% i iznenađenja sa porukom – ZAKORAČITE U JESEN SA NAŠIM BOJAMA.

Pored te akcije, u Dugi se mogu naći robne marke svetski poznatih proizvođača kao što su: Helios, Isomat, Dewalt, Apolo Mea, Zorka, Mobihel, Comet, Black and Decker, Stanley, Bosch…
Svojim prodajnim asortimanom Duga želi da njeni potrošači nađu sve na jednom mestu i time zadovolje svoje potrebe za gradnjom, adaptacijom, restauracijom i svim neophodnostima vezanim za građevinu.
Duga poseduje posebno odeljenje za kompjutersko miksanje boja za enterijere i exterijere, gde se nalazi i velika ponuda fasadnih materijala.
Takođe, posebno je locirano odeljenje  za auto program u kojem kupac može pronaći sve za reparaciju i farbanje automobila. U ovom programu su zastupljene robne marke Body, Car System, SIA kao i mix sistemi Mobihel I RM.
U odeljenju ručnog i elektro alata nalazi se velika ponuda najvećih svetskih proizvodjača kao što su Dewalt, Bosch, Black and Decker, Makita, Skil… kao i svetski poznati brend Apolo Mea za sisteme pričvršćenja (tiple, ankeri, injekcioni malter, burgije…).
Pored svega navedenog,  u Dugi se nalazi širok asortiman šrafovske robe koja je najjeftinija u gradu.
Posetite Dugu, u ulici I.L.Ribara 6, svakog dana od 7-19.30h, subotom od 7- 17h. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem broja tel. 023/562-016
Prodajni objekti:
I.L.Ribara 6
Bul. Veljka Vlahovića 20 (tržni centar Bagljas)
Bul. Milutina Milankovića (kod nove pijace)

U Dugi vas očekuje ljubazno osoblje i vrhunska usluga!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh