I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Globo Tours

Jesen u Evropi, i specijalne ponude za Tunis i Egipat

Prag – magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva… Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom… Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

Oktobar
-23.10. cena 139
-30.10. cena 129 

Novembar
-20.11. cena 119
-30.11 cena 109

Autobusom 6 dana – 4 noćenja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tunis i Egipat SPECIJALNA PONUDA

Tunis – Najistočnija i najmanja od država smeštena uz planinski lanac Atlas, zemlja gostoljubivog i ponositog naroda je oduvek privlačila putnike, junake, osvajače. Gotovo 40% teritorije čini magična pustinja Sahara, a ostatak unutrašnjosti Tunisa čini plodna zemlja sa pristupačnim putevima ka moru.

Prestonica Tunisa, grad Tunis, smešten je u obliku potkovice oko jezera Tunis, novim delom grada izlazi na zaliv Tunis. Izgradjen je prekoputa ostataka feničanske prestonice Kartagine. U srednjem veku, u doba vladavine dinastije Hafsida, Tunis je bio jedan od najvećih i najrazvijenijih gradova islamskog sveta. U 16. veku osvajaju ga Turci, u 19.veku dolaze novi osvajači, Francuzi. Tokom Drugog svetskog rata, Tunis su držali Nemci. Posle proglašenja nezavisnosti postaje glavni grad.

Polasci : 18.09., 21.09., 25.09., 28.09.(7 noćenja)

-Hotel El Mouradi HAMMAMET 5*, uključen avio prevoz …299€
Hotel El Mouradi CAP MAHDIA 3* uključen avio prevoz…279€

Egipat-ili službeno Arapska Republika Egipat površine od 1.001.450 km2, većim delom leži na severoistoku Afričkog kontinenta, dok se manji deo teritorije, Sinajsko poluostrvo, nalazi na području Azije. Na zapadu se graniči sa Libijom, na jugu sa Sudanom, na severu je okružen Sredozemnim morem, a na istoku se graniči sa Izraelom i Gazom. Egipat se prostire uglavnom uz deltu reke Nil, zauzimajući istovremeno i velike površine Libijske pustinje na zapadu i jugu, te Arapske pustinje na istoku.

Egipat nisu samo piramide i kulturno istorijski spomenici, već je to i predivno Crveno more, ronjenje, interesantan noćni život, luksuzni hoteli i restorani, romantična krstarenja Nilom kao i bogat kulturni život.
Egipat je zemlja veselih i srdačnih ljudi, dobre muzike, lepih pejzaža i pregršt mogućnosti za dobru avanturu.

HURGHADA ULTRA LAST MINUTE 2.10– 12.10.2012 (12 dana/11 noćenja)

-Hotel AL MASHRABIYA 3*,  All Inclusive, uključen avio prevoz… 419€ po osobi
-Hotel GRAND PLAZA RESORT 4*LUX , All inclusive,uključen avio prevoz …539€ po osobi

Više informacija na www.globotours.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh