I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Javno predstavljanje mentalne aritmetike SuanPan (VIDEO)

Obrazovno-razvojni program mentalne aritmetike Suan Pan realizuje se uspešno poslednja dva meseca u Zrenjaninu, a sudeći po naprednim rezultatima koje mališani već sada pokazuju, može se očekivati da će ionako veliko interesovanje biti još veće.

Snimak koji je izradio Centar za edukaciju „Big Ben“ koji jedini ima licencu za sprovođenje ovog specifičnog programa, izrađen je posle samo dva meseca rada sa decom.

Program mentalne aritmetike Suan Pan traje 8 meseci i pohađa se jednom u životu. Reč je o obrazovno razvojnom programu za isticanje potencijala dece uzrasta od 5 do 14 godina.

SuanPan mentalna aritmetika predstavlja dokazani moždani stimulans koji podstiče istovremeni rad leve i desne moždane hemisfere, a samim tim i uravnoteženiji razvoj mozga i misaonog procesa. Dok deca računaju na abakusima – računaljkama starim 3000 godina, koristeći obe ruke, neuroni u mozgu prave “vatromet” – stvaraju nervne sinapse koje ostaju za ceo život. Sinapse nastaju do 14 godine. Veći deo njih formira se do sedme, a ostalih 25 odsto do 14 godine. Pored toga što deca postaju brža od digitrona i stiču moć odvojene pažnje, poboljšavaju im se memorija, pažnja, i koncentracija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Deca koja steknu obrazovanje iz mentalne aritmetike SuanPan moći će da pokažu značajan napredak na sledećim poljima: pojačana pažnja, bolja koncentracija, brže usvajanje gradiva, samopouzdanje i samopoštovanje dostižu najviši stepen za taj uzrast, aktiviranje mentalnih potencijala i bolji uspeh u obrazovanju i privatnom životu.

suanpan

PRILIKA DA PROGRAM MENTALNE ARITMETIKE UPOZNATE I UŽIVO

Javno predstavljanje obrazovno-razvojnog programa mentalne aritmetike Suan Pan biće održano u petak, 12. februara u 19h u čitaonici Mesne zajednice Bagljaš.

Iz Centra za edukaciju podsećaju da je upisni rok u toku, i da nove grupe počinju sa radom 20.02.2016.

Sve detaljne informacije možete dobiti dolaskom u prostorije centra u naselju 4. juli 22, ili pozivanjem brojeva 023/545-298 mob 069/155-61-62, kao i na njihovoj Fejsbuk stranici 

BIG BEN Mentalna aritmetika SuanPan 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh