I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kada Petko, domaćin „starog kova“, pripremi jagnjetinu retko ko joj može odoleti (VIDEO)

Da li ste nekada imali priliku da  posetite restoran u koji kada uđete imate osećaj da ste ušli u kuću kod pravog domaćina, domaćina „starog kova“?

Na žalost, restorana koji vode pravi domaćini je sve manje.

Starije generacije znaju kako izgleda kada te ugosti domaćin „starog kova“ a mlađi bi trebali  to iskustvo što pre da oprobaju, jer će iz njega naučiti mnogo toga.

Na samo nekoliko stotina metara od centra grada u ulici Ive Lole Ribara 36, Petko Kešelj u restoranu Ognjište upravno tako dočekuje goste, kao pravi domaćin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ono na šta je Petko ponosan je činjenica da u njegovom restoranu gosti mogu uživati u kvalitetnom jagnjećem i prasećem pečenju kakvo retko gde možete probati.

SVAKOG UTORKA I ČETVRTKA OD 13 ČASOVA

JAGNJETINA I PRASETINA NA RAŽNJU

PO TRADICIONALNOM PETKOVOM RECEPTU

Već trinaest godina koliko postoji restoran Ognjište, Petko priprema jagnjetinu i prasetinu  kojoj retko ko ne može odoleti.

Petko Keselj pored slike rodne kuće

U čemu je tajna ovog možemo reći delikatesa Petko kaže:

Ja koliko znam za sebe volim jesti kvalitetno pečenje. Jagnjeće meso je čisto i kada se valjano ispeče polako i kako treba niko ne može reći da ne voli da ga jede. Većina njih koja je kod nas probala ne može da veruje da je to jagnjetina i naravno uživa u ukusu ovog kvalitetnog mesa. Jagnjetina mora biti mlada i čisto i kako treba odgajana, poručuje Petko.

Mnogo truda ovaj čovek ulaže u pripremu mesa, a isto toliko truda ulaže i kada ga skine sa ražnja da svaka porcija dobije lepu količinu onog najlepše ispečenog.

DIMLJENA PRASETINA SA RAŽNJA

Specijalitet na koji Petko sa ponosom nudi je odimljena prasetina na ražnju koju u Zrenjaninu možete probati samo u ovom restoranu, svakog utorka i četvrtka.

JAGNJETINA , TELETINA, JARETINA I PRASETINA ISPOD SAČA

PRIPREMA BEZ VODE PO ORIGINALNOM RECEPTU

Ukoliko želite meso ispod sača tri sata pre nego što planirate da stignete u restoran trebate se javiti Petku putem broja 063528443  a on će vam sa zadovoljstvom pripremiti sač po tradicionalnom receptu bez vode kakav koriste samo pravi majstori, a dok uživate u mesu koje se „topi“ u ustima Petku će srce biti puno sreće.

ĆEVAPI PO NOVOPAZARSKOM RECEPTU

Za ovoj recept Petko je morao tri godine moliti mesara iz Pazara da ga dobije,  ali on kaže da bi i 10 čekao koliko je dobar. Sada u svom restoranu priprema pravi ćevap, to jelo jedno je od onih koji gosti najviše poručuju.

RIBLJI SPECIJALITETI

U restoranu Ognjište možete uživati i u velikom izboru pečene sveže ribe.

Pored domaćina u ovom restoranu dočekaće vas uvek nasmejani konobar sa voljom da vas ugosti tako da se osećate kao da ste kod prijatelja u kući.

ORGANIZOVANE PROSLAVE, POSLOVNI RUČKOVI

Petko je poznat i po organizovanju „domaćinskih proslava“  na način kakav bi svako voleo da mu gosti povodom venčanja, krštenja, rođendana ili bilo kog okupljanja budu ugošteni.

SVE INFORMACIJE OKO REZERVACIJE

023537790

063528443

RADNO VREME

Radnim danima i subotom od 8 do 24 h

NOVOSTI IZ RESTORANA OGNJIŠTE PRATITE I NA NOVOOTVORENOJ FACEBOOK STRANICI

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh