I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Predlog za ručak: Ukusan roštilj koji je oduševio Zrenjanince

Iako je priprema roštilja za mnoge od nas svojevrsan užitak i iskustvo koje se ne propušta, činjenica je da praktičnije rešenje da to neko uradi za nas. Pekara Jabuka, koja je postala sinonim za vrhunsko pecivo, a od nedavno i picu, u svoju ponudu je uvrstio i kvalitetan roštilj koji u rekordnom roku stiže na kućnu adresu.

Roštilj sačinjen od kvalitetnog mesa oduševio je Zrenjanince koji su ga probali, a iz Jabuke kažu da je najtraženija kombinacija mešanog mesa sačinjena od ćevapa, pljeskavica, belog mesa, batka i ražnjića.

Dostava roštilja u Zrenjaninu

Svakog dana se trudimo da unapredimo našu uslugu i da našim sugrađanima pružimo kvalitetan prozivod, te smo u našu ponudu uvristili roštilj od kvalitetnog mesa, poručili su iz Jabuke.

Fordomanija

Redovna ponuda mešanog mesa

Iz naše ponude, favorit sugrađana je kilogram mešanog mesa koji u paketu stiže sa velikim somunom i pomfritom, dodali su.

1kg mešanog mesa po ceni od 1000 dinara

U porudžbinu ulaze ćevapi, pljeskavice, pileće belo meso, pileći batak i ražnjić, a pored toga sve stiže u velikom somunu uz porciju pomfrita.

Pekara, Pizza & Grill Jabuka nalaze se na adresi 9. Maja 1a, a vaše porudžbine  za dostavu možete ostvariti pozivom na sledeće brojeve telefona: 065 92 93 990 i 023 633 949

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

  • Divider

  • Divider
Na vrh