I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Iznenađenje Škole „Focus“ za buduće đake prvake

Škola stranih jezika „Focus“ tradicionalno je obeležila kraj još jedne uspešne školske godine, završnim časom na kom su učenicima od I do IV razreda osnovne škole, svečano uručene diplome.

Završnom času, „Final show“-u, prisustvovalo je 50 mališana koji su pesmom i igrom pokazali samo deo onoga što su naučili u ovoj školskoj godini.

final-showGeneracija na koju su predavači ponosni

– Svake godine u ovo vreme imamo jako puno razloga da budemo zadovoljni i ponosni na naše učenike. Iako ih pratimo cele godine dok usvajaju znanje, završna priredba je zanimljiva predavačima jer deca tada prezentuju svoje „finalne razultate“. To je trenutak kada u njima vidimo i naš rad, kaže Dina Tomašev iz  škole „Focus“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored učenika, ovu godinu su obeležila i posebna grupa mališana od 3 do 5 godina koja pohađaju nastavu engleskog i nemačkog jezika. U školi „Focus“ kažu da je i pored dugogodišnjeg iskustva u radu sa decom tog uzrasta, ova grupa bila veliki izazov.

– Deca odlično reaguju na program koji smo specijalno osmislili za njih, kao i na predavače, što nas posebno raduje, kaže naša sagovornica.

Pohvale su dobili i stariji kandidati, oni koji su u ovoj školskoj godini polagali međunarodno priznate ispite i stekli prestižne Cambridge certifikate. Upravo su oni primer dugogodišnjeg truda i ulaganja koji se na kraju višestruko isplate, naročito u vremenima kada je poznavanje engleskog jezika gotovo neophodno.

 

AKCIJE I VELIKA IZNENAĐENJA ZA BUDUĆE POLAZNIKE

U školi „Focus“ u toku je upis u narednu školsku godinu, koji će trajati do 20. juna. Zadržane su stare cene i za narednu školsku godinu, a velika iznenađenja čekaju prvih 10 koji potpišu ugovor.   

Posebna akcija organizovna je za sve buduće đake prvake u Zrenjaninu.

– Za prvih 20 roditelja koji do 20. juna upišu svoje dete na engleski jezik u narednu školsku godinu, odobravamo popust od 30 odsto na ukupnu cenu školarine. Dovoljno je samo da dođu i potpišu ugovor, kažu u „Focusu“.

focus-deca

Dodatne informacije o junskim akcijama mogu se dobiti pozivanjem broja 060/02-07-319 ili upitom putem mejla language.centre.focus@gmail.com

Škola stranih jezika Focus – SCHOOL THAT CARES

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh