I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Budite drugačije – iznajmite ili sašijte venčanicu stvorenu za vas [FOTO]

Salon venčanica „Vera wedding studio“ koji je svojim gracioznim italijanskim venčanicama uneo značajne novine u ovu delatnost, od nedavno je otpočeo sa uslugama šivenja venčanica.

Od samog početka trudili smo se da budućim mladama ponudimo nešto drugačije, lepše i gracioznije. Trenutno imamo preko četrdeset modela venčanica a ono na šta smo veoma ponosni je to da smo sada u mogućnosti da damama pružimo i uslugu šivenje venčanice. Tu smo da ostvarimo njihove snove i sve što zamisle pretvorimo u stvarnost, istakli su u salonu.

Venčanica šivena po porudžbini

ŠIVENJE VENČANICA

Mlade koje žele da imaju unikatnu venčanicu u ovom saloni šiće krojačica koja se ovim poslom bavi preko 20 godina. Poželjno bi bilo da devojke tri meseca ranije dođu na dogovor i zajedno sa krojačicom osmisle venačnicu iz bajke.

U ponudi ovog salona nalaze se nove venčanice.

Zbog jedinstvenog izbora, atraktivnih i traženih novih modernih modela i konkurentne cene neretko nam dolaze i buduće mlade iz Beograda i Novog Sada na šta smo posebno ponosni.

SALON VENČANICA VERA WEDDING STUDIO

Na jednom mestu možete iznajmiti svoju venčanicu, dogovoriti make up za najvažniji dan u vašem životu uz 50% popusta, a takođe u ovom studiju možete iznajmiti i brojne propratne cvetne ukrase za kosu, lepeze i veliki izbor dekoracija. Sve je usklađeno tako da mi mislimo za vas i skraćujemo vam organizaciju, štedimo vreme i novac.

 VENČANJA U ZRENJANINU

U nastavku pogledajte nekoliko slika sa venčanja u Zrenjaninu u kojima su mlade nosile venčanice iz „Vera wedding studio“-a

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

IZNAJMLJIVANJE VENČANICA ZRENJANIN

Pozivamo buduće mlade da nas posete i da pogledaju naše venčanice. Mi u Vera wedding studiju svesni smo da je izbor venčanice svakoj budućoj mladi veoma važna stvar, jer je to trenutak o kom žene maštaju celog života.

Naša ponuda u potpunosti odgovara mnogim ukusima, bilo da ste opredeljeni za :

  • A-liniju venčanica
  • Balske venčanice
  • Venčanice sa korsetom i pufnastom suknjom
  • Sirena venčanice

U Vera Wedding studiju u ponudi je i veliki izbor nakita za kosu, minđuša, torbica, kutija za poklone, propratne opreme…

Iznamljivanje venčanica u Zrenjaninu tačnije odabih istih  moguć je i putem zvaničnog sajta.

Više slika prelepih venčanica iz ovog salona pogledajte na njihovom sajtu

www.veraweddingstudio.rs

ili na zvaničnoj fejsbuk stranici Vera wedding studio

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh