I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Izmenjeno radno vreme marketa u gradu – za starije sugrađane u četvrtak od 4 do 7

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije,  marketi rade izmenjenim režimom.

PerSu radnje otvorene za penzionere u četvrtak od 4 do 7h

Ove nedelje, umesto u petak, svi PerSu marketi će za starije sugrađane biti otvoreni u četvrtak 30.04. u periodu od 04h do 07h.
– Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ovog četvrtka svi naši marketi biće otvoreni u periodu od 04h do 07h, kako bismo starijim sugrađanima omogućili bezbednu kupovinu neophodnih namirnica – saopšteno je iz PerSu market.  Toga dana  redovan rad prodavnica nastavlja se od 07 h, kako bi se izbeglo susretanje starijih građana sa ostalim kupcima.

Radno vreme većine PerSu marketa:

Ponedeljak – sreda od 06 h do 17.30 h
Četvrtak za sugrađane starije od 65 godina od 04 h do 07 h
Četvrtak za ostale sugrađane od 07 h do 17.30 h

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Petak 1.maj, subota 2. maj i nedelja 3. maj su neradni dani. Moguća su odstupanja u pojedinim mestima.

Više informacija potražite na sajtu PerSu marketa

Radno vreme Gomex-a tokom prvomajskih praznika

Kupovina za starije od 65 godina u prodajnim objektima Gomex-a biće organizovana četvrtak 30.aprila u periodu od 4 do 7 sati. Petak 1. maj, subota 2. maj i nedelja 3. maj su neradni dani.


Radno vreme od ponedeljka 4. maja se, za sada nastavlja od 07 h-17 h, a za dalje će biti usklađivano sa odlukama Vlade RS.

Kod nekih objekata gde su lokalne samouprave donele drugačiju odluku radno vreme se  usklađuj sa istom.

Radno vreme Grupe Univerexport za prvomajske praznike

Prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet) će u sredu i četvrtak (29. i 30. aprila) raditi po izmenjenom radnom vremenu, prilagođenom uredbama i odlukama Vlade Srbije. Radno vreme za većinu prodavnica u Vojvodini je od 6.30 do 17.30 časova, a u četvrtak će prodavnice biti otvorene od 4 do 7 časova za starije od 65 godine. Za ostale potrošače radnje radno vreme počinje istog dana od 7.30 zbog neophodne dezinfekcije prostora i opreme.

Prodavnice u Beogradu 29. i 30. aprila rade od 7 do 17 časova, a one koje su u četvrtak otvorene za starije sugrađane od 4 do 7h za ostale potrošače počinju sa radom od 8 časova ujutru.

Izuzeci su prodavnice čije radno vreme je uređeno odlukama štabova za krizne situacije, što se može pratiti na zvaničnim sajtovima kompanije www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs.

Neradni dani za svih 150 maloprodajnih objekata Grupe Univerexport su 1, 2 i 3. maj.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh