I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Izaberite vaš orginalni outfit za matursko veče

Matursko veče je važan događaj u životu svake mlade osobe, kojim se kruniše školovanje i prelazi se u novo, zrelije doba. Možemo reći da je matura debitantski ulazak u svet odraslih.


I muškarci vole da se doteraju za matursku proslavu. Poželjno je obući se svečanije i elagantnije za ovu priliku. Za dobar izgled na maturskoj žurci, pun pogodak će biti, tamno plave pantalone u kombinaciji sa jednobojnom košuljom, u kojoj ćete se osećati prijatno i opušteno i dobar sako.

Muškarcima butik Back Up preporučuje decentnu eleganciju, obeležena nonšalantnim stilom, sa jednostavnim krojevima za košulje, pantalone i sakoe. Dovoljno je da muškarac izabere dobre komade odeće i složi ih u tonu, ostalo je stvar mašte. Drugim rečima, kod izbora garderobe važno je da vam bude udobno, da se osećate lepo i da se provedite u najboljem raspoloženju.

Pogledajte modne kombinacije butika Back Up.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.


PROVERENA KLASIKA ZA MUŠKARCE

Kad je muška moda u pitanju, pouzdano možemo reći da svakom muškarcu odgovara proverena klasika. Klasični komadi odeće poput bele košulje, kvalitetnih pantalona i dobro skrojenog sakoa, trebalo bi da budu obavezna stavka u ormanu svakog muškarca.

 

Osnovno pravilo je da izaberete stvari odgovarajuće veličine i kroja.

Jedna od najvažnijih, zapravo i najvažnija stvar pri odabiru košulje jeste veličina i model. Pored popularnih krojeva, treba izabrati ono što najbolje pristaje vašoj građi i telu i onaj kroj u kome se osećate najprijatnije. Modeli su vrlo moderni , nesvakidašnji i prelepo stoje svakom muškarcu.


Ništa toliko ne govori o vašem stilu kao elegantan i moderan sako. Veoma je bitno da pronađete sako u kojem ćete se osećati prijatno, kao i da odaberite za sebe kvalitetne i moderne muške pantalone.
U butiku Back Up imate široku ponudu muških modela košulja, pantalona i sakoa za maturske proslave.

Držite se stila koji najviše odgovara vašoj ličnosti. Birajte kombinacije koje možete nositi i kada prođe proslava mature.

 

USLOVI PLAĆANJA

Čekovima građana na 5 mesečnih rata, bez kamate i ograničenja
Putem administrativne zabrane ili čekovima građana na 5 mesečnih rata (bez obzira na utrošenu sumu)
Kreditnim karticama Intesa banke na 6 mesečnih rata bez kamate
Penzioneri mogu da pazare do 6 mesečnih rata, bez kamate, uz penzioni ček i ličnu kartu

 

RADNO VREME

Svakog radnog dana od 8,30 – 21 h i subotom 8 – 20 h

facebook stranica

instagram

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh