I love Zrenjanin portal

 • Basicline
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Izaberite svoj pogled na svet – optika Piljak

Želite li da vidite život drugim i lepšim očima? 

Optika Piljak ponudiće vam sve što je potrebno za takav pogled na svet! Izaberite jedan od mnogobrojnih modela najpoznatijih svetskih proizvođača, koje vam stoje na raspolaganju u ovoj optici po veoma povoljnoj ceni.

Optika Piljak se nalazi u Aviv parku (pred Ultra Caffe – a), a bavi se prodajom dioptrijskih naočara, naočara za sunce i kontaktnih sočiva.


Potrebe ljudi za naočarima za vid iz dana u dan sve više rastu. Živimo u takvom vremenu gde je skoro nemoguće zamisliti funkcionisanje bez elektronskih uređaja. To utiče na pogoršanje vida i brži rast dioptrije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Optika Piljak je opremljena savremenim aparatima za izradu i servisiranje dioptijskih naočara. U njoj radi dobro obučeno osoblje.

Zahvaljujući vrhunskoj opremi u Optici Piljak se brzo i kvalitetno izrađuju naočare po želji kupca. Roba izložena u radnji je visokog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača kao što su: Ray Ban, Vogue, Luxottica, Arnette, Sferoflex, Miss Sixty, Diesel, Timberland, Replay, Just Cavalli, D & G i drugi…

Optika Piljak se prepoznaje po kvalitetu usluge, raznolikosti izbora i razumevanju vaših potreba.

Naočare za sunce -UV zraka

Naočare za sunce treba da nosite čitave godine, naročito leti na moru, zbog odbijanja svetlosti od vode i na planini, gde je zračenje jače. Veoma je važno zaštititi oči od raznih spoljnih faktora, koji mogu naneti štetu. Možda najveća opasnost, koja preti našim očima je UV zračenje.

Zato kvalitetne naočare za sunce predstavljaju jedinu pravu zaštitu od UV zraka.

Optika Piljak postoji 8 godina, a vlasnik, Vladimir Piljak, bavi se ovim poslom 17 godina. Završio je optometriju i bavi se refraktivnim delom oka.

– Sarađujemo sa svim velikim brendovima, među kojima su Ray Ban,Vogue, Luxottica, Arnette, Sferoflex, Miss Sixty, Diesel, Timberland, Replay, Just Cavalli, D&G i drugi, čiji smo sertifikovani prodavci. Prodajemo isključivo originale i garantujemo za našu robu. U Novom Sadu imamo po 20 pregleda u toku dana, što dovoljno govori o poverenju, koje smo stekli kod ljudi. U Zrenjaninu određujemo dioptriju, a radimo i kontaktna sočiva. Imamo povoljnu cenu stakla sa dioptrijom – rekao je Vladimir Piljak.

OPTIKA PILJAK VAM PRUŽA PO POVOLJNIM CENAMA:

 • Veliki izbor dioptrijskih ramova renomiranih svetskih proizvođača
 • Izradu naočara
 • Sunčane naočare najpoznatijih svetskih brendova
 • Sve vrste kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje
 • Pravilno i precizno određivanje dioptrije za naočare i kontaktne sočiva
 • Odloženo plaćanje na 12 mesečnih rata bez učešća i kamate

BESPLATAN PREGLED

Pregledi su utorkom, četvrtkom i subotom i nedeljom od 18 do 20 h

KONTAKT

Zakazivanje putem telefona 023 310 17 03.

Optika Piljak često ima akcijske prodaje dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i sunčanih naočara. Posetite ih i se uverite u kvalitet i povoljne cene.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh