I love Zrenjanin portal

 • Basicline
 • Univer export
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Izaberite „Focus“ i čekaju vas praznični popusti

U proteklih par meseci škola „Focus“ je pružila mnoštvo informacija koje će budućim polaznicima biti od velike pomoći pri donošenju odluke o početku učenja stranog jezika ili njegovog usavršavanja.

Neke od važnih informacija obuhvaćene su tekstovima ZAŠTO UČITI ENGLESKI JEZIK? i INVESTIRAJTE U VAŠE DETE, UPIŠITE GA NA KURS ENGLESKOG JEZIKA.

focus-zrenjanin

Sticanjem znanja stranog jezika u ovoj školi napravićete izbor iz više razloga :

 •  znanje stranih jezika se, posebno engleskog, podrazumeva u današnjoj komunikaciji, kako poslovnoj, tako i svakodnevnoj;
 •  škola “Focus” postavila je standarde rada, koji su  na visokom nivou;
 •  konstantno ulažu u kvalitet nastave i usavršavanje nastavnog kadra;
 •  škola je opremljena najsavremenijim nastavnim sredstvima. Interaktivna tabla, projektor, laptop i tablet računari  već se uveliko koriste, u nastavi ove škole;
 •  kandidati su u „Focusu“ najvažniji subjekti, njihove potrebe, vreme, pa je i njihov slogan SCHOOL THAT CARES….
 •  profesionalni stav, kako prema kandidatima, tako i prema roditeljima, poverenje i sigurnost odlike su škole Focus.

focus-zrenjanin1

– Strani jezik nije proizvod koji se može unaprediti, ulepšati ili dopuniti. Ne možemo izmisliti novu reč, novo glagolsko vreme ili frazu. Ali ono što možemo da uradimo jeste da unapredimo način na koji ćemo ga predstaviti svojim učenicima, osavremeniti način rada i tako olakšati usvajanje jezika. Upravo to je ono što školu Focus izdvaja od drugih, što je čini posebnom i što je održava u radu punih 12 godina, kaže generalna menadžerka i osnivač škole, Svetlana Tomašev.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svaki kurs je posebno osmišljen, prilagođen potrebama kandidata i usklađen sa evropskim standardima, a svaki kandidat zna da će dobiti maksimum za uloženo vreme, trud i novac.

focus-zrenjanin2

Stručni tim nastavnika je svojim dvanaestogodišnjim radom osmislio jedinstvenu metodu koja se prvenstveno bazira na učenju jezika kroz konverzaciju, kako bi kandidati za relativno kratko vreme bili osposobljeni za snalaženje u osnovnim životnim situacijama. Inovativna metoda koja uključuje upotrebu novih tehnologija kao što su SMART BOARD, tablet i laptop, čini učenje jezika još interaktivnijim, modernijim i bržim.

– U našoj školi proces učenja je jedinstveno iskustvo i za kandidata i za predavača, a o njihovom uspehu u tom procesu svedoči impozantan broj položenih Cambridge ispita, što je ujedno i dokaz da se svojim poslom bavimo profesionalno, predano i sa puno ljubavi, kaže Svetlana Tomašev.

 Uz pametnu odluku o odabiru škole,  Focus Tim očekuje sve buduće polaznike u decembru sa posebnim novogodišnjim cenama, jer kažu da „vole da dele poklone, naročito onima koji ulažu u svoje znanje“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh