I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Isecite kupon i ostvarićete fantastičnu uštedu na „Pepsi“ sokove

Još jedna potpuno osvežavajuća ponuda stiže iz maloprodajnih objekata „Valora“ za period od 16. jula do 15. avgusta.

Ukoliko obratite pažnju na pređašnje i sadašnje – snižene cene, vrlo lako ćete moći da izračunate kolika se ušteda ostvaruje pametnom kupovinom.

Jedna od odlika svih maloprodajnih mesta „Valora“ jeste ta što pored alkoholnih i bezalkoholnih pića, ovde možete kupiti i nekoliko vrsta kafa po pristupačnim cenama, vitaminske napitke i grickalice.

Od celokupne akcijske ponude koja će trajati do 15. avgusta, izdvaja se Rubinov Špricer u limenkama, i to beli i rose po ceni od 65,90 dinara. Tu je i posebna serija Heineken piva u limenkama, kao i Carlsberg piva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ono što takođe preporučujemo jeste nova voda – SAINT JONES! Ova voda je brzo osvojila tržište jer u ponudi osim negazirane i gazirane varijante, ima i vodu za decu i vodu za bebe.

Bez sokova i ledenih čajeva teško je izboriti se protiv vrućina, pa tako i u okviru ove akcije po povoljnim cenama možete kupiti ledene čajeve od breskve i šumskog voća, zatim fantastičan sok od dunje, i nezaobilazni multivitamin.

„Valor“ je na aktuelnom lifletu koji se deli u poštanskim sandučićima širom grada, a koji važi do 15.8. ponudio i sjajnu opciju kupovine Pepsijevih sokova u limenci (0,33l) po neverovatnoj ceni od 29,90 dinara! Ova pogodnost ostvaruje se isecanjem kupona na zadnjoj strani lifleta.

Gde sve možete pronaći VALOR prodavnice pogledajte OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh