I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Investirajte u vaše dete – upišite ga na kurs engleskog jezika

Učenje engleskog jezika postalo je potreba sve većeg broja ljudi, naročito dece i poslovnih ljudi. Razvoj tehnologije, IT industrije i pojava modernih profesija uslovila je mnoge da, bez obzira na starosni uzrast, potraže usluge Škole stranih jezika „Focus“ u Zranjaninu.

U ovoj školi kažu da su zastupljene sve generacije koje pohađaju različite kurseve prilagođene njihovim potrebama, uzrastu i željama. Među najbrojnije polaznike ubrajaju se deca, naročito ona školskog uzrasta.

Mi smo uradili jedan dobar posao onog momenta kada smo počeli da držimo časove engleskog jezika u zrenjaninskim vrtićima, za decu predškolskog uzrasta. U tom periodu, 300 mališana steklo je solidnu osnovu engleskog jezika kroz reči, osnovne pojmove, način izgovora do formiranja rečenica. Sada kada ta deca kreću u prvi razred osnovnih škola, spremni smo da nastavimo rad na građenju njihovog znanja – kaže PR menadžer škole „Focus“ Dina Tomašev.

Focus-language-school-Zrenjanin

Ova škola dugogodišnjeg iskustva, nudi učenje više stranih jezika, ali kako kažu, engleski je i dalje najpopularniji jer se sa njim – može sve.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Svetlana1Smatramo da je ključni element uspeha u novom, modernom svetu – mogućnost sporazumevanja sa drugim nacijama, da je neophodno znanje minimalno dva strana jezika, od kojih je engleski na prvom mestu, te stoga prilikom podučavanja stranog jezika, akcenat stavljamo na aktivnu upotrebu jezika u realnim životnim situacijama. U našoj ponudi je preko deset oblika učenja stranog jezika i sigurni smo, da će svi zainteresovani pronaći odgovarajući, pojasnila je generalna menadžerka i osnivač škole, Svetlana Tomašev.

SPREMNI ? POČINJE UPIS U NOVU ŠKOLSKU GODINU!

Ovih dana u školi stranih jezika „Focus“ počinje upis u novu školsku godinu za učenje engleskog, a po želji i drugih stranih jezika.

Predavači u ovoj školi baziraju se na temeljnom i trajnom sticanju engleskog jezika i zato su polaznici raspoređeni u grupe koje broje malo članova, kako bi svakom ponaosob mogli da se posvete.

Deo nastave održava se na interaktivnim, „pametnim“ tablama koje zahvaljujući multimediji, višestruko ubrzavaju učenje kod polaznika.

interaktivna-tabla-focus-language-centre-zrenjanin 1

„Focus“ školi, sve polaznike dočekuju i ispraćaju sloganom SCHOOL THAT CARES, koji mnogo govori o njihovom pristupu.

interaktivna-tabla-focus-language-centre-zrenjanin

Naročita pogodnost za one koji bi želeli da se pre upisa upoznaju sa školom, predavačima i uslovima koje pruža škola „Focus“, jeste BESPLATAN demo čas u septembru.

Upis, osim za školsku decu, važi i za sve ostale uzraste, a informacije o radu, uslovima kao i test provere engleskog znanja, mogu se pronaći na web stranici ove škole http://www.focusschool.rs/

focus roll up ver 2 prikaz

Pupinova 16, Zrenjanin

023/512 255

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh