I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Investicija u Bečeju – „Valor“ proširio magacinski prostor

U Bečeju je nedavno otvoreno novo stovarište „Valora“ koje je u značajnoj meri povećalo ukupni magacinski prostor kojim ta firma raspolaže.

Reč je o magacinskom prostoru od 400m2, drugom od 120m2, kao i novim kancelarijama.

– Ovim smo doprineli održanju kvaliteta poslovanja, adekvatnom skladištenju proizvoda bez izlaganja nepogodnim vremenskim uslovima. Pored toga, prostor je dovoljno prostran kako bismo bez poteškoća odgovorili svakom redovnom i vanrednom zahtevu kupca raznovrsnom ponudom proizvoda, bez ograničenja količina, kažu u Valoru.

Plan ove firme je da svih pet stovarišta – u Zrenjaninu, Bečeju, Vršcu, Kikindi i Senti u 2017. godini u potpunosti zaokruže, tako da u svakom momentu mogu da odgovore potrebama tržiša i potrošača.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

SVA ROBA U MORA BITI ZAŠTIĆENA U MAGACINSKOM PROSTORU

Cilj je da sva stovarišta imaju prostor za lagerovanje robe, ali i prateću infrastrukturu.

– Svako stovarište mora ima magacinski prostor. Sva roba mora biti zaštićena, da ne stoji na otvorenom – zimi na minusu, a leti na suncu. Ti spoljni uslovi utiču na kvalitet proizvoda koje distribuiramo. I na sokove, na vina i na piva. Kada je minus ono što stoji napolju može da popuca i da nam napravi štetu. Naš cilj je da unapredimo poslovanje i da smanjimo troškove da bi i u ovom vremenu firma bila profitabilna, objašnjavaju u Valoru.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh