I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Intenzivni letnji kursevi u školi stranih jezika NewAge 5+

Kako je leto odlična prilika za dodatno usavršavanje, rukovodstvo škole stranih jezika New Age 5+ je odlučilo da ove godine ponudi izuzetnu priliku: za cenu od samo 2000 dinara mesečno, polaznici (odrasli) će pohađati intenzivne kurseve engleskog, nemačkog i ruskog jezika. Časovi će se održavati 2 puta nedeljno i trajaće 80 minuta.

skola-stranih-jezika-newage-001

„Svake godine imamo mnogo polaznika koji žele da uče i tokom leta“, kaže Matilda Vencel, direktor škole, „I zato ove godine želimo da im pružimo povoljnije uslove.“

Kako navode iz ove škole, koja ima status Srebrnog člana Britanskog Saveta, ovaj letnji raspust žele da provedu radno jer veruju da će na taj način mnogo pomoći svojim sadašnjim i budućim polaznicima.

Korisnici Kasice Brojalice imaju pravo na 7% popusta na sve kurseve koje New Age 5+ nudi.

Sve informacije možete dobiti na telefon 023/510-504 ili lično, u prostorijama škole na adresi Gimnazijska 8.

skola-stranih-jezika-newage-002

Besplatno letnje pozorištance New Age 5+

Škola stranih jezika New Age 5+ ima dugogodišnju tradiciju izvođenja đačkih predstava na polugodištu i na kraju školske godine. Međutim, kako poručuju iz rukovodstva škole, za ovo leto se priprema se nešto potpuno novo – besplatno letnje pozorištance New Age 5+. U radionicama u okviru ovog pozorišta, sva deca uzrasta od 6 do 13 godina, neovisno od toga da li su učenici škole ili ne, radiće sa profesionalnim glumcima, naučiti osnovne tehnike glume, i spremiti predstavu za Noć pozorišta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

skola-stranih-jezika-newage-pozoriste

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh