I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Industrija boje – SUNROOM, vaša soba za sunčanje!

Sunčanje u solarijumima poslednjih desetak godina svrstalo se u red najtraženijih usluga i danas je jednako zastupljeno koliko i odlazak kod frizera. Pokazalo se da je upravo ta reakcija, brza promena fizičkog identiteta, ono što iznova privlači one koji redovno posećuju solarijum i „regrutuje“ one koji se tek upoznavaju sa svim prednostima veštačkog tamnjenja kože.

U potrazi za odgovorima posetili smo najsavremenije opremljen solarijum u Zrenjaninu koji posluje šestu godinu i za razliku od kozmetičih salona kojima je solarijum jedna u nizu usluga, SUNROOM je specijalizovano mesto isključivo namenjeno sunčanju. Ni jedno mesto osim SUNROOM-a  ne može se pohvaliti kontinuiranim ulaganjem u kupovinu i održavanje aparata najnovije generacije,  a sve s ciljem da se pruži vrhunska usluga i da zadovoljstvo klijenata uvek bude na visokom nivou. Već  na ulazu salona u strogom centru grada, tržnom centru u Jevrejskoj 3, nailazimo na prepoznatljiv brending  salona – modernu kombinaciju roze i zelene boje koja je razbila monotoniju u reklamiranju solarijuma u Zrenjaninu.

Ekipu I love Zrenjanin dočekuje ljubazna radnica Sanja, i nekoliko devojaka koje u prijatnom ambijentu čekaju zakazano sunčanje. Solarijumi su zauzeti, sva četiri! Ovde se na lepoti kože radi punom parom, zaključujemo u startu. S obzirom da nismo unapred zakazali svoj termin za sunčanje(što je s obzirom na veliku frekvenciju klijenata najpouzdaniji potez), sačekaćemo da se bar jedan od solarijuma oslobodi. Dotle se upuštamo u razgovor… Saznajemo da su solarijumi SUNROOM-a najsavremenija generacija poznate marke „Luxura“. Oni koji prate trendove u sunčanju i vode računa o izgledu kože već na samo pominjanje brenda „Luxura“ znaju o čemu pričamo. Između dva termina klijentkinja uspevamo da zavirimo u kabinu i pogledamo neobičnu kapsulu. Od tog momenta nam postaje jasno zašto „Luxuru“ nazivaju savremenim umetničkim delom…

U ovom studiju za sunčanje postoje dve vrste savremenih aparata te marke – ležeći i stojeći koji je svakako privukao potpuno novu grupu korisnika, onih najtvrdokornijih protivnika solarijuma. Međutim, svaka nepoznanica može biti odbojna sve dok ne počnete da je upoznajete. A onda se razuverite, i solarijum postaje vaša redovna potreba. U SUNROOM-u  kažu da se svi klijenti uvek vraćaju, da dolaze i oni nezadovoljni uslugom u drugim salonima.  U daljem razgovoru otkrivamo zašto je to tako…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Lampe koje su najvitalniji deo svakog solarijuma, menjaju se i pre isteka roka, što jeste retkost u solarijumima. Zbog velike cene novih lampi i njihove zamene, vlasnici salona obično čekaju da lampe“ispuste dušu“ pre nego što ih zamene. A dotle klijenti  ležeći provode  i po pola sata u kapsuli ne bi li dobili boju sa naslovnice nekog fancy magazina. Međutim…ne dobije se očekivan efekat. Ono što potpisuju vaši administratori jeste da se već nakon prvog sunčanja u SUNROOM-ovim solarijumima dobija boja!  Eto odgovora zašto se klijenti vraćaju. „Luxura“ ima anatomska ležišta i već na sami pogled obećava udobno ležanje. Ovi savršeni aparati imaju razne opcije, od dekor svetla, LCD brojača s displejem, zvučnog sistema s opcijama mp3, obaveznih ventilatora, zasebnih lampi za lice, pa do posebne pogodnosti –  prskalica  s vodenom parom koje u određenim intervalima rashlađuju celo telo. Raspitujemo se za dužinu sunčanja i tu dobijamo kvalitetnu preporuku. Za dobru boju ne treba brzati i preterivati! Umereno sunčanje omogućava koži da postepeno razvija boju, iz dana u dan. Dakle u zavisnosti od kože, određuje se dužina boravka unutar kapsule. Klijenti se smenjuju kao na pokretnoj traci, svima se žuri jer večeras je petak, u toku su pripreme za izlaske, proslave… To nas podstiče da pitamo kakva je struktura klijenata. U početku, priča nam Sanja, kada su vrata SUNROOM-a otvorena , samo 10% klijenata činili su muškarci, a ostatak su bile žene. Danas dolazi čak 30% sugrađana a 70 procenata „nose“  Zrenjaninke.

Kiljentelu su najpre činili mladi ljudi, naročito devojke, međutim i tu se granica pomerila. Oni koji su bili uporni da saznaju sve prednosti solarijuma sada dolaze ne samo radi potamnjenja kože već i dodatnih efekata. Dobro je poznato da direktno izlaganje toploti pogoduje kod prehlade jajnika, bolnih kostiju.

Pažnju nam odvlači natpis 200dinara – 30 minuta! I to je jedina tarifa u ovom modernom salonu. Dakle, za jedinstvenu cenu sami birate dužinu zadovoljstva!

I stižemo na red! Ono što zapažamo jeste posebna briga koja se posvećuje higijeni. Odmah posle izlaska jednog korisnika solarijuma, kapsula se briše, i to se radi još jednom pre ulaska druge osobe. To je pored lampi, drugi važan faktor zbog kojeg klijenti ukazuju poverenje i ocenjuju kvalitet. Dakle, brend ne može da ima dugotrajan efekat ako iza njega ne stoji kvalitet, zapamtite to.


Deset minuta leženja unutar „Luxure“ bilo je sasvim dovoljno da se uverimo u kvalitet i da se ponovimo novim izgledom. Sutra će, nakon još jednog tretmana efekat biti bolji, ali polako, umerenost je vrlina. Efekat prskalica je posebna avantura, a to ćete morati sami da probate!   Zadovoljni svojim novim identitetom shavatmo da je dolazak u solarijum ulaganje u bolji izgled. Sledeći put, naš izbor biće „Luxura“ u stojećoj varijanti!

I ostali korisnici izlaze iz svojih kabina zadovoljni – to je definitivan dokaz da ležanje pod ultraljubičastim zracima izaziva lučenje endorfina, hormona sreće.

 Ulaze novi klijenti, svima se žuri, pozitivna gužva…Odlazimo ispraćeni osmehom. Vratićemo se već sutra, u industriju boje, zrenjaninski SUNROOM. „Kupljeni“ smo – ovo je od danas i naša soba za sunčanje!

I da ne zaboravimo – telefon za zakazivanje vašeg tretmana je 063/892.70.80! Radno vreme studija je od 11-20h radnim danima a subotom od 10 do 18h.Vidimo se!

powered by I ♥ ZRENJANIN

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh