I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Industrija boje – SUNROOM, vaša soba za sunčanje!

Sunčanje u solarijumima poslednjih desetak godina svrstalo se u red najtraženijih usluga i danas je jednako zastupljeno koliko i odlazak kod frizera. Pokazalo se da je upravo ta reakcija, brza promena fizičkog identiteta, ono što iznova privlači one koji redovno posećuju solarijum i „regrutuje“ one koji se tek upoznavaju sa svim prednostima veštačkog tamnjenja kože.

U potrazi za odgovorima posetili smo najsavremenije opremljen solarijum u Zrenjaninu koji posluje šestu godinu i za razliku od kozmetičih salona kojima je solarijum jedna u nizu usluga, SUNROOM je specijalizovano mesto isključivo namenjeno sunčanju. Ni jedno mesto osim SUNROOM-a  ne može se pohvaliti kontinuiranim ulaganjem u kupovinu i održavanje aparata najnovije generacije,  a sve s ciljem da se pruži vrhunska usluga i da zadovoljstvo klijenata uvek bude na visokom nivou. Već  na ulazu salona u strogom centru grada, tržnom centru u Jevrejskoj 3, nailazimo na prepoznatljiv brending  salona – modernu kombinaciju roze i zelene boje koja je razbila monotoniju u reklamiranju solarijuma u Zrenjaninu.

Ekipu I love Zrenjanin dočekuje ljubazna radnica Sanja, i nekoliko devojaka koje u prijatnom ambijentu čekaju zakazano sunčanje. Solarijumi su zauzeti, sva četiri! Ovde se na lepoti kože radi punom parom, zaključujemo u startu. S obzirom da nismo unapred zakazali svoj termin za sunčanje(što je s obzirom na veliku frekvenciju klijenata najpouzdaniji potez), sačekaćemo da se bar jedan od solarijuma oslobodi. Dotle se upuštamo u razgovor… Saznajemo da su solarijumi SUNROOM-a najsavremenija generacija poznate marke „Luxura“. Oni koji prate trendove u sunčanju i vode računa o izgledu kože već na samo pominjanje brenda „Luxura“ znaju o čemu pričamo. Između dva termina klijentkinja uspevamo da zavirimo u kabinu i pogledamo neobičnu kapsulu. Od tog momenta nam postaje jasno zašto „Luxuru“ nazivaju savremenim umetničkim delom…

U ovom studiju za sunčanje postoje dve vrste savremenih aparata te marke – ležeći i stojeći koji je svakako privukao potpuno novu grupu korisnika, onih najtvrdokornijih protivnika solarijuma. Međutim, svaka nepoznanica može biti odbojna sve dok ne počnete da je upoznajete. A onda se razuverite, i solarijum postaje vaša redovna potreba. U SUNROOM-u  kažu da se svi klijenti uvek vraćaju, da dolaze i oni nezadovoljni uslugom u drugim salonima.  U daljem razgovoru otkrivamo zašto je to tako…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Lampe koje su najvitalniji deo svakog solarijuma, menjaju se i pre isteka roka, što jeste retkost u solarijumima. Zbog velike cene novih lampi i njihove zamene, vlasnici salona obično čekaju da lampe“ispuste dušu“ pre nego što ih zamene. A dotle klijenti  ležeći provode  i po pola sata u kapsuli ne bi li dobili boju sa naslovnice nekog fancy magazina. Međutim…ne dobije se očekivan efekat. Ono što potpisuju vaši administratori jeste da se već nakon prvog sunčanja u SUNROOM-ovim solarijumima dobija boja!  Eto odgovora zašto se klijenti vraćaju. „Luxura“ ima anatomska ležišta i već na sami pogled obećava udobno ležanje. Ovi savršeni aparati imaju razne opcije, od dekor svetla, LCD brojača s displejem, zvučnog sistema s opcijama mp3, obaveznih ventilatora, zasebnih lampi za lice, pa do posebne pogodnosti –  prskalica  s vodenom parom koje u određenim intervalima rashlađuju celo telo. Raspitujemo se za dužinu sunčanja i tu dobijamo kvalitetnu preporuku. Za dobru boju ne treba brzati i preterivati! Umereno sunčanje omogućava koži da postepeno razvija boju, iz dana u dan. Dakle u zavisnosti od kože, određuje se dužina boravka unutar kapsule. Klijenti se smenjuju kao na pokretnoj traci, svima se žuri jer večeras je petak, u toku su pripreme za izlaske, proslave… To nas podstiče da pitamo kakva je struktura klijenata. U početku, priča nam Sanja, kada su vrata SUNROOM-a otvorena , samo 10% klijenata činili su muškarci, a ostatak su bile žene. Danas dolazi čak 30% sugrađana a 70 procenata „nose“  Zrenjaninke.

Kiljentelu su najpre činili mladi ljudi, naročito devojke, međutim i tu se granica pomerila. Oni koji su bili uporni da saznaju sve prednosti solarijuma sada dolaze ne samo radi potamnjenja kože već i dodatnih efekata. Dobro je poznato da direktno izlaganje toploti pogoduje kod prehlade jajnika, bolnih kostiju.

Pažnju nam odvlači natpis 200dinara – 30 minuta! I to je jedina tarifa u ovom modernom salonu. Dakle, za jedinstvenu cenu sami birate dužinu zadovoljstva!

I stižemo na red! Ono što zapažamo jeste posebna briga koja se posvećuje higijeni. Odmah posle izlaska jednog korisnika solarijuma, kapsula se briše, i to se radi još jednom pre ulaska druge osobe. To je pored lampi, drugi važan faktor zbog kojeg klijenti ukazuju poverenje i ocenjuju kvalitet. Dakle, brend ne može da ima dugotrajan efekat ako iza njega ne stoji kvalitet, zapamtite to.


Deset minuta leženja unutar „Luxure“ bilo je sasvim dovoljno da se uverimo u kvalitet i da se ponovimo novim izgledom. Sutra će, nakon još jednog tretmana efekat biti bolji, ali polako, umerenost je vrlina. Efekat prskalica je posebna avantura, a to ćete morati sami da probate!   Zadovoljni svojim novim identitetom shavatmo da je dolazak u solarijum ulaganje u bolji izgled. Sledeći put, naš izbor biće „Luxura“ u stojećoj varijanti!

I ostali korisnici izlaze iz svojih kabina zadovoljni – to je definitivan dokaz da ležanje pod ultraljubičastim zracima izaziva lučenje endorfina, hormona sreće.

 Ulaze novi klijenti, svima se žuri, pozitivna gužva…Odlazimo ispraćeni osmehom. Vratićemo se već sutra, u industriju boje, zrenjaninski SUNROOM. „Kupljeni“ smo – ovo je od danas i naša soba za sunčanje!

I da ne zaboravimo – telefon za zakazivanje vašeg tretmana je 063/892.70.80! Radno vreme studija je od 11-20h radnim danima a subotom od 10 do 18h.Vidimo se!

powered by I ♥ ZRENJANIN

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh