I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Individualni časovi za učenje stranih jezika u Zrenjaninu

U zrenjaninskoj školi stranih jezika „Focus“ veliki broj polaznika uči strane jezike kroz individualne časove.

Osim što se individualni časovi smatraju vrlo efektnim za sticanje znanja, isto tako pružaju veliku olakšicu onima koji zbog radnog vremena, rada u smenama i drugih obaveza, ne mogu da se uključe u redovne termine za grupno učenje.

individualni-casovi-focus-zrenjanin

– Konstantno pratimo potrebe naših polaznika i vodimo računa da svima izađemo u susret. Kao što imamo one polaznike koji vole rad u grupi od tri ili četiri učenika, dinamiku i zajedničko učenje, tako imamo i one polaznike koji više vole „one to one“ časove, ili žele da poprave ocenu u školi,
fakultetu, i najbolje se osećaju u samostalnom radu. Naši predavači za njih drže individualne časove, kaže vlasnica škole „Focus“, Svetlana Tomašev.

U ovoj školi individualni časovi su u potpunosti prilagođeni potrebama pojedinca – termini i tempo rada, literatura, nastavni plan i sadržaj. Posebna prednost individualne nastave je ta što se kompletan nastavni proces skraćuje, jer je rad sa pojedincem drugačiji od rada u grupi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

individualni-casovi-focus-zrenjanin1

– Profesori škole „Focus“ trude se da polaznici na ovakvim časovima ostvare brz napredak sa dugotrajnim rezultatima, da govore najmanje 50% vremena na času, da svu pažnju usmere samo na polaznika, da misli i govori na stranom jeziku koji uči što kasnije daje odlične rezultate, kaže naša sagovornica.

Kompletnu ponudu škole „Focus“ pogledajte OVDE

ŠKOLA STRANIH JEZIKA “FOCUS”

PUPINOVA 16, Zrenjanin

023/512 255

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh