I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Izvučeni parovi za memorijalni turnir „Igrajmo za 16“

Izvučeni su parovi za ovogodišnji memorijalni turnir „Igrajmo za 16“ koji se igra u Zrenjaninu. I ove godine će nastupiti osam ekipa, ali će se igrati u četiri dana.

Parove je izvukla Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina. Turnir se otvara utakmicom u sredu 7. marta u kojoj se sastaju Vojvoda Stepa i Fakultet za menadžment. Sledi istog dana meč Vatrogasne brigade i Gradske uprave. Drugi dan nadmetanja je 9. mart kada igraju JKP „Čistoća i zelenilo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“, dok će drugog polufinalistu dati meč ekipa kompanije „Koveris“ i Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin.

– Najvažnije je da ne zaboravimo da je ovaj turnir memorijalnog karaktera i da je osnovni cilj da ne zaboravimo stradale radnike RTS-a, ali i sve druge žrtve NATO bombardovanja, rekao je Simo Salapura, pomoćnik Gradonačelnika.

– U dosadašnjih pet turnira nastupilo je 15 različitih ekipa sa 270 fudbalera. Bili smo uspešni i na takmičenju u Beogradu, gde i ove godine ide pobednik . Tehnička škola je 2013. igrala u polufinalu, a JKP „Vodovod i kanalizacija“ prošle godine u finalu grupe gradovi, rekao je Nikola Božović jedan od organizatora turnira. Polufinale je zakazano za sredu 14. mart, a finale za petak 16. mart. Sve utakmice se igraju u Kriostalnoj dvorani. Ove godine je pokrovitelj turnira Grad Zrenjanin, a u organizaciju se uključuila i Kancelarija za mlade.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podršku turniru će kao i predhodnih godina pružiti Sportski savez grada Zrenjanina, JU Sportski objekti, Udruženje fudbalskih sudija grada Zrenjanina, Dopisništvo RTS-a, portal Ilovezrenjanin…

Kristalna dvorana, 7. mart 2018.

10 časova Vojvoda Stepa – Fakultet za menadžment
10,45 časova Vatrogasna brigada – Gradska uprava Zrenjanin

Kristalna dvorana, 9. mart 2018.

10 časova JKP Čistoća i zelenilo – JKP Vodovod i kanalizacija
10,45 časova Koveris – Tehnički fakultet Zrenjanin

Zrenjanin među prvima

Zrenjanin je među prvima prihvatio da organizuje kvalifikacioni turnir u konkurenciji gradova. Prve godine je nastupilo 4 ekipe sa 38 fudbalera, a tokom pet godina postojanja turnira igralo je ukupno 270 fudbalera. Do sada smo videli fudbalsko umeće 15 ekipa. Ekipe su bile iz raznih oblasti života i rada, upravo zbog toga da bi se ideja i poruka turnira što više proširila.

Najviše nastupa je imala ekipa Gradske uprave Zrenjanin (5), slede Policijska uprava (4), Sportski objekti, Direkcija za uređenje grada i JKP “Vodovod i kanalizacija” (po 3), Udruženje fudbalskih sudija Zrenjanina, JKP “Čistoća i zelenilo” i Tehnički fakultet (po 2), dok su po jednom nastupili ekipe Tehničke škole, Vatrogasne brigade, Elektrodistribucije, Vojvoda Stepe, Veterana “Drvare Ljiljak”, SO Žitišta i SO Sečnja.

U dva navrata naše ekipe su imale zapažen rezultat u drugom krugu završnog takmičenja “Grupa gradovi” u Beogradu. Ekipa Tehničke škole je 2013. igrala u polufinalu, dok je JKP “Vodovod i kanalizacija” 2017. igrala u finalu “Grupe gradovi”.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh