I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Igračke za decu svih uzrasta u Robnoj kući Shopping Family

Radost deteta je najveća satisfakcija za uloženi novac. Bez obzira koliko dete puni godina, pokloni su stavka, kojoj se mališani najviše raduju.

Šta korisno pokloniti i kako iznenaditi najmlađe? Želja da se mališan obraduje je ono što nas vodi ka idealnom daru.

Za pravilan razvoj deteta igračke imaju posebnu važnost, zbog čega ih treba vrlo pažljivo birati. Igračka oblikuje iskustvo deteta i usmerava njegovo ponašanje. Ona je više od običnog predmeta, jer daje ideju za igru i sadržaj igri.  Zato, dobra igračka treba da odgovara uzrastu, da je napravljena od kvalitetnog materijala.

Igračke treba da su u blizini bebe od trenutka njenog rođenja. Te, prve igračke, značajne su za razvoj motorike, sluha i vida. Negde oko drugog meseca života pogodne su meke plišane igračke da bi beba počela da razlikuje osećaj dodira, a nešto kasnije treba uvoditi gumene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U prvoj godini života deca se interesuju za kocke, posudice i ostale oblike različite po veličini i bojama, pogodne za presipanje, prosipanje, mešanje.

Od 2. do 4 godine vole kombinaciju audio i vizuelnih efekata, pa igračke moraju da svetle, zveče, trepere, pevaju… Za celokupan kognitivni razvoj deteta tada postaju važne sve vrste kocki.

Sve do sedme godine, dečaci će se radovati autićima, kamionima, lutkama aktuelnih crtanih junaka, a devojčice Barbikama. Devojčice se najbolje i najduže igraju sa lutkama.

LOPTE, HULAHOP, BICIKL

U kasnijem uzrastu dobre su lopte, hulahopi, rekete, bicikli.. koji će razvijati kod deteta ljubav prema fizičkim aktivnostima i naterati ga da više vremena provodi napolju.

VELIK IZBOR IGRAČKE

Slikarski pribor, bojice, flomasteri i plastelin uvek su odličan izbor, jer podstiču dečju maštu, vežbaju koncentraciju, razvijaju motoriku.


U Robnoj kući Shopping Family možete naći veliki izbor igračaka za bebe, za devojčice, za dečake, društvene igre, edukativne igračke, lego kocke, muzičke igračke, plišane igračke, drvene kocke i slagalice, sportske igračke, muzičke igračke, kreativne setove… Tu su i dečije puzzle,
među kojima ćete sigurno naći originalan i interesantan poklon za svoje dete ili za rođendanski poklon malih drugara po pristupačnim cenama.

Obradujte svoje mališane nekom od zanimljivih i edukativnih igračaka za decu.

GURALICE, TROTINETI, TRICIKLI, SKEJTOVI

Takođe, možete naći guralice, trotinete za decu, tricikle, skejtbordove po najpovoljnijim cenama.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota  8 – 21 h

Nedelja  9 –  18h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh