I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ideje za najlepše uskršnje dekoracije: Robna kuća Shopping Family

Hrišćanski vernici koji vreme računaju po Gregorijanskom kalendaru za par dana proslavljaju Uskrs, najveći i najstariji hrišćanski praznik, koji se slavi u spomen na Hristovo uskrsnuće, njegovu pobedu nad smrću i nad grehom.

Uskršnji ukrasi, odnosno uskršnja dekoracija enterijera, predstavlja značajan ritual u većini porodica, koje žele da im prostor u kome žive zablista uoči Uskrsa. Ukoliko spadate među one ljude, koji uživaju u prazničnom raspoloženju koje donosi Uskrs, onda ste već počeli da razmišljate o idejama za ukrašavanje kuće za predstojeći praznik…

A, ideja za ukrašavanje kuće ima zaista mnogo.

Uskrs je praznik, koji prati tematski dekorisana trpeza. Prva stvar, koju očekujemo jesu jaja, ali i figure zeka, pilića i koka. Jaja za dekoraciju mogu biti prirodna ili veštačka…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.


Centralno mesto na našem stolu zauzimaju uskršnja jaja u maštovitom gnezdu.

U Robnoj kući Shopping Family možete kupiti prehrambene boje za farbanje jaja, gel boje, gliter, nalepnice…


Takođe, Shopping Family ima veliki izbor ukrasnih korpi za uskršnja jaja.


Uskrs je jedan od najlepših praznika za decu. Zeke i jaja ga svaki put čine posebnim. Ove elemente možete iskoristiti i za ukrašavanje kuće.
Najveći izbor uskršnjih ukrasa za dekoraciju vašeg doma možete naći u Robnoj Kući Shopping Family.

Vaš dom za Uskršnje praznike možete ukrasiti na mnogo načina. Postoji mnogo dekoracija i ideja, ali ono bez čega uskršnji praznici ne mogu da prođu, jeste uskršnji venac na vratima. Venac će ukrasiti vaša ulazna vrata i po starom verovanju, doneti sreću i radost u vaš dom.

Dakle, ukrasite svoj dom za Uskrs, počevši od ulaznih vrata. Posetite Robnu Kuću Shopping Family. Pored ovih, naći ćete još mnogo drugih uskršnjih ukrasa, koji će razveseliti vaš dom.

Budući da većina nas Uskrs provodi u porodičnom okruženju, oslobodite svoju kreativnost i ulepšajte svoj dom uskršnjim dekoracijama.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh