I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Akcije Popusti Zrenjanin

Idealan poklon za osmi mart po akcijskim cenama

Bliži nam se 8. mart, dan kada kalendarski želimo da iznenadimo pripadnice nežnijeg pola i po mogućstvu to učinimo na što originalniji način. Etnokeramika, firma sa sedištem u Zrenjaninu i ove godine sprovodi veliku akcijsku prodaju svojih proizvoda na koje nijedna domaćica ne ostaje imuna – akcijske cene na Etnokeramiku.

etnokeramika-grncarija

Ovakvi komadi posuđa bili su naročito popularni pre dve decenije kada se izuzetno cenila vrednost predmeta od prirodnih materijala. Nakon perioda kada su prevladavali moderni materijali poput stakla i porcelana, vratili smo se tradiciji našeg podneblja i najzdravijeg načina pripremanja i posluživanja jela.

Svi proizvodi su ručne izrade i pažljivo kreirani da zadovolje potrebe najzahtevnijih kupaca, a isti se mogu pronaći u renomiranim restoranima širom Srbije.

OSMOMARTOVSKA AKCIJA

Iskoristite akcijske cene koje traju do 9. marta 2014. godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Na našim stranicama u internet prodavnici ( www.etnokeramika.com ) možete pronaći sve ono što vam je neophodno za pripremanje hrane po starim i tradicionalnim receptima. Takodje u našoj ponudi imamo gardenski asortiman(saksije,vaze,amfore) i brojne druge upotrebne i ukrasne predmete, dodaju iz ove popularne prodavnice.

trpeza

Slika trpeze sa etno keramikom

Saksija sa kanapom  (bronzana) sa 1098 spustena na 769 dinara

saksija

Žardinjera glazirana, sa 1977 na 1499 dinara

zardinjeraAmfora glazirana, sa 1757 na 1349 dinara

amfora

Đuvečara trojan dizajn ,1L, sa 656 na 495 dinara

178-300x300

U ponudi se nalaze i đuvečare, tave, vaze, slanici, salvetnici i sve što je potrebno pravim domaćicama.

Osim što je ukus jela pripremljnih u keramičkom posuđu nemerljiv u poređenju sa jelima pripremljenim u posuđu od veštačkih materijala, ne treba zaboraviti činjenicu koliko dugo hrana čuvana u keramici ostaje topla i sveža.

Etnokeramika se nalazi u Pančevačkoj 40a (pored Elektrovojvodine – Šećerana).

Radno vreme od 09-16h

Više informacija http://etnokeramika.com

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh