I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Idea pripremila velika sniženja „U Srcu Banata“

Idea je za sve svoje verne potrošače „U srcu Banata“ pripremila velika sniženja na više od 60 artikala u svojim maloprodajnim objektima.

Veliki popusti u okviru akcije „Banatska korpa“ trajaće od 06. februara do 03. maja u svim Ideinim radnjama u Zrenjaninu, Kikindi, Novom Bečeju, Srpskoj Crnji, Banatskom Karađorđevu, Čoki i Ostojićevu.

Idea-snizenja

Novi talas sniženja obuhvatiće veliki broj proizvoda potrebnih za pripremu savršenog doručka, artikle iz asortimana pakovane hrane, kućne hemije, kuhinjskog pribora, kao i set top box marke Denver neophodan za TV digitalizaciju.

idea-snizenja-2

Kampanjom pod nazivom “U srcu Banata” kompanija IDEA je na pravi način odlučila da sa lokalnim aktivnostima i specijalnim akcijskim cenama, na društveno odgovoran način, da svoj doprinos i unapređenju kulturnog i društvenog života svih svojih potrošača i u ovom delu Srbije.

Kako bi unapredila svoje usluge IDEA konstantno osluškuje potrebe i navike potrošača kako bi na najbolji mogući način ispunila njihova očekivanja i išla u korak sa navikama lokalnog stanovništva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Potražite proizvode sa oznakom “U srcu Banata” u vama najbližoj IDEA prodavnici i ostvarite dodatnu uštedu u svakoj kupovini.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh