I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Akcije Popusti Zrenjanin

IDEA KVIZ : Pogodite proizvode i osvojite vaučer od 3000 din i poklon pakete

Zahvaljujući Idei, čitaoci portala I love Zrenjanin imaće priliku da osvoje vredne nagrade, počeviši od 01. avgusta 2014. godine.

Na portalu posvećenom Zrenjanincima, IDEA će u periodu od 01 – 31. avgusta realizovati mini kviz u kome će moći da učestvuju svi zainteresovani.

Najbržem posetiocu sajta koji da tačan odgovor sledi nagrada, koju će moći da preuzme u skoro preuređenom IDEA objektu, ulici Laze Kostića bb u Zrenjaninu.

01. ZADATAK KVIZA

TRAJANJE KVIZA : PERIOD OD 01. AVGUSTA (PETAK) DO 03. AVGUSTA  2014. (NEDELJA)

Na slici se nalaze siluete proizvoda koji se nalaze po sniženim cenama u okviru akcije „Banatska korpa“ 01. oktobra, kada se artikli menjaju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

u-srcu-banata-kviz

U pomenutom periodu svratite u najbližu IDEA prodavnicu i odgonetnite skrivene artikle na akciji Banatska korpa. Ogovorite na zadatak, pogodite koji proizvodi odgovaraju silueti sa slike.

PRAVILO KVIZA

Prvi učesnik koji tačno pogodi u fejsbuk komentaru, ispod ove vesti,sva tri artikla koji odgovaraju slici, osvaja vaučer u iznosu od 3000 RSD + K Plus poklon korpu + Dijamant poklon korpu.

PREUZIMANJE NAGRADA 7. avgusta 2014.

IDEA-4-jul-laze-kostica-pecurka

Nagrade se preuzimaju 7. avgusta u objektu IDEA, u ulici Laze Kostića (naselje 4. juli).

U igri mogu učestvovati svi čitaoci portala IloveZrenjanin.

Srećno!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh