I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

I u ovoj godini, PerSu marketi nastavljaju svoju misiju – podrška zajednicama u kojima posluju

 Osluškujući neprekidno potrebe, brige, želje i nade svojih komšija, rukovodstvo kompanije kroz komunikaciju sa svojim zaposlenima širom Vojvodine, identifikuje najveće prioritete i pokreće akcije u kojima pomažu onima kojima je podrška potrebna.


Ovog puta, PerSu marketi su pripremili poklon pakete za najstarije žitelje opštine Žablja, one sa najmanjim penzionim primanjima. Poklon paketi sadrže veliki broj proizvoda osnovnih životnih namirnica.


„Naše komšije su naša briga! Kao i uvek rado demonstriramo da oni nisu samo naši kupci. Oni su deo naše porodice. Svakodnevno smo deo njihovog života i oni našeg“, naglašavaju iz kompanije PerSu.
Iz kompanije dodaju i to da ovo nije samo način da pomognu svojim komšijama kroz poklon pakete, već pre svega da im pošalju poruku da uvek mogu da računaju na PerSu markete.

Ujedno se nadaju i da će u budućnosti biti sve manje potreba za ovom vrstom podrške, te da će njihove komšije živeti bez egzistencijalnih problema, a da će oslonac koji pružaju zajednicama u kojima posluju biti usmeren na oblasti kulture, sporta i rekreacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh