I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

I-TAXI: Vreme je da ponudimo „Paket pogodnosti“

Letnje vreme sa temperaturama preko 30 stepeni uveliko je stiglo, a metereolozi predviđaju da nam najtopliji dani tek predstoje. Prognozira se i da će ovo leto biti jedno od najtoplijih u poslednjih 10 godina.

To je ujedno i osnovni razlog zbog kojeg je firma „I taxi“ osmislila „Paket pogodnosti“ koji će vožnju svakog putnika u predstojećim vrelim danima, učiniti izuzetno prijatnom.

Šta čini Paket pogodnosti?

Prva i najverovatnije najvažnija stavka jesu redovno održavana i klimatizovana vozila. „I taxi“ garantuje da će svako njihovo vozilo, pored pravovremenog dolaska na pozvanu adresu, uvek biti potpuno rashlađeno zarad ugođaja i prijatnije vožnje klijenta.

Šta je garant Paketa pogodnosti?

Svako vozilo I taxija, pored rigorozne tehničke kontrole, prolazi i kontrole ispravnosti klima uređaja i nivoa freona u njima. U ovoj firmi kažu da je takav tip kontrole postao standard koji se mora ispoštovati kako bi se neko vozilo uopšte našlo klijentima na raspolaganju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Šta još sadrži Paket pogodnosti?

U bilo koje doba dana, „I taxi“ vozilo sugrađani mogu poručiti bilo putem aplikacije I TAXI NAVIGATOR, pozivanjem nekog od njihovih brojeva, ili porukom putem Viber-a ili WhatsApp-a. Na raspolaganju je čak rezervacija vožnje putem sajta, za tačan datum i vreme kad je klijentu to potrebno.

-Naši redovni putnici su potvrda, ne samo kvaliteta, već i toga da se uvek nađemo za njih u pravo vreme i na pravom mestu, nebitno od načina za koji se odluče da nas pozovu. Ono što je možda još bitno, jeste to da naša vozila nijedan klijent ne mora ne čekati na suncu ili kiši. Jednostavno je potrebno da klijent sačeka SMS sa potvrdom da je njegovo vozilo stiglo na adresu, i da može krenuti ka vozilu, kažu u „I taxiju“.

Šta je razlog pokretanja Paketa pogodnosti?

Znamo da svaki poziv upućen nama predstavlja pruženo poverenje, dodaju u ovoj firmi.

-Nama je bitno da svaki put kada nam neko priušti to, bilo prvi ili sto prvi put, damo naš maksimum, kako u brzini, tako i u apsolutnom ugođaju i doživljaju vožnje sa nama.

Više o pogodnostima koje ovo taxi udruženje nudi možete pogledati na njihovom sajtu www.i-taxi.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh