I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Humanitarnoj akciji „Topli dinar“ priključili se i građani i dobavljači

Četvrtu godinu zaredom PerSu marketi organizuju veliku humanitarnu akciju „Topli dinar“. U okviru ove akcije, PerSu donira po 1 dinar od svakog računa realizovanog tokom meseca oktobra, a sakupljena novčana sredstva biće usmerena najugroženijim porodicama iz cele Vojvodine.

Humanitarna akcija „Topli dinar“ je godinama unazad donela veliko olakšanja mnogim socijalno ugroženim, mnogočlanim porodicama, rešivši pitanje ogreva, kao velike stavke za njihova skromna primanja.

„Veoma smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima akcije. Verujemo da ćemo ove godine uspeti da sakupimo oko 1,5 miliona dinara i tome obezbedimo ogrev za čak 100 socijalno ugroženih porodica. Zaključno sa jučerašnjim danom, skupljeno je dovoljno novca za 56 porodica. Reč je o porodicama koje žive u 80 naseljenih mesta širom Vojvodine, a u kojima posluju naši marketi. Na ovaj način pomažemo našim komšijama, jer na zajednicu u kojoj poslujemo gledamo kao na širu porodicu. Gajeći porodićne odnose sa komšijama, osluškujući njihove potrebe i želje, živimo ono u šta verujemo. A verujemo da se dobro dobrim vraća“, rekli su danas predstavnici PerSu marketa na konferenciji održanoj povodom humanitarne akcije „Topli dinar“.

Akcija PerSu marketa naišla je na veliku podršku kako potrošača, tako i dobavljača. Ove godine akciji su se pridružile Štark, Pepsi, Moravka i Eurobriket, a potrošači će svakom svojom kupovinom u nekom od PerSu marketa moći da doprinesu povećanju fonda za kupovinu ogreva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Celokupnoj organizaciji svake godine veliku pomoć pružaju i centri za socijalni rad iz svih opština, koji ukazuju na najugroženije porodice.

„Sjajno je kada privreda ne žmuri pred problemima lokalne zajednice. Obezbeđivanje ogreva za socijalno ugrožene porodice je ne samo velika podrška, već prava topla ljudska priča. Centar za socijalni rad Zrenjanin se sa zadovoljstvom priključio akciji i pružio podršku ukazavši na to ko su najugroženiji sugrađani kojima je ova pomoć dragocena“, rekla je Olivera Lisica, direktorka Centra za socijalni rad Zrenjanin.

Protekle tri godine, u okviru akcije „Topli dinar“, ogrev je dobilo 300 socijalno ugroženih porodica iz gotovo cele Vojvodine.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh