I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

„Hleba, masti i paprike“ u Banatskoj kući hit na Fejsbuku

Restoran „Banatska kuća“ februar mesec posvetio je promociji svog tradicionalnog Banatskog menija putem zvanične fejsbuk stranice.

Nakon svega nekoliko dana od kako je pomenuta stranica puštena u rad, korisnici fejsbuk društvene mreže imali su samo reči hvale za uslugu, ambijent i pre svega tradicionalni meni sa ovih prostora.

Visoki rejtinzi u ocenjivanju restorana, sjajni komentari, šerovi i naravno na stotine lajkova.

Slika koju vidimo sakupila je blizu 2000 lajkova, a na fejsbuk stranici je iznad ovog popularnog narodnog jela poznatog kao „Hleba, masti i aleve papirike“stojao natpis : „Lajk ako znate šta je ovo … ;)“ 

Zanimljvo je i to što je slika ovog pomalo zaboravljenog „specijaliteta“ sakupila u jednom momentu više lajkova nego sama fan stranica ovog restorana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

leba masti

– Svaki gost koji poseti naš restoran dobija kao „pred predjelo“ ovo omiljeno narodno jelo, drago nam je da smo dobili potvrdu ljudi na društvenim mrežama da im se sviđa naš autentični meni sa ovih prostora, dodao je za naš portal Nikola Tadein, menadžer restorana.

POČEO SA RADOM SAJT BANATSKAKUCA.rs

Kompletnu ponudu ostalih jela iz srca Banata pogledajte na popularnoj fan stranici restorana ili na novootvorenom sajtu restorana „Banatska kuća“ koji je namenjen kako za domaće tržište, tako i za privlačenje inostranih turista.

http://banatskakuca.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh