I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Hitne intervencije spašavaju vaš dom

UNIQA osiguranje je, u okviru jednog od osnovnih paketa „Osiguranje kuća i stanova“, pre nekoliko meseci uvela dodatnu uslugu „Hitne intervencije“, koja  je za vrlo kratko vreme izazvala pažnju. „Ovaj paket osiguranja štiti domove naših klijenata od nepredviđenih situacija, ali i elementarnih nepogoda“, pojasnio je za I Love Zrenjanin generalni menadžer UNIQA osiguranja za područje Vojvodine, Igor Titin.

 

Hitne intervencije su neophodne i urgentne, brze popravke u slučaju iznenadnih i nepredviđenih događaja usled kojih nastaje šteta u kući ili stanu.

Paketom „Hitne intervencije“, osiguranici obezbeđuju troškove dolaska i rada majstora, privremenog smeštaja usled nepogode, popravke vodovodnih i električnih instalacija, popravku brave ili otvaranja vrata, zamenu stakla i stolarske radove na spoljnim vratima i prozorima kod oštećenja ili loma, usluge čišćenja u slučaju poplave ili prodora kiše, zemlje i otpadnih voda u prostorije osiguranog objekta.

Cena ovog osiguranja informacija je koju zanima veliki broj naših sugrađana.  Za prosečan stan u Zrenjaninu, kvadrature od 60 metara, godišnje je potrebno izdvojiti između 4000 i 4500 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Za simboličnu naknadu, u odnosu na vrednost objekta i investiciju, sebi omogućavate bezbrižan život. 24 časa dnevno, tokom cele godine obezbeđeni ste od provalnih krađa, lomova, razbojništva, pa i odgovornosti prema trećim licima. Ukoliko se dogodi da vam, zbog loših ili dotrajalih instalacija voda prouzrokuje štetu u komšijskom stanu, u obavezi ste da je nadoknadite a ovo osiguranje pokriva i tu vrstu štete“ navodi Titin.

 

U cilju bržeg rešavanja hitnih situacija, osiguravajućaUNIQA osiguranje je među prvima uvela mogućnost prijave štete telefonskim putem. Svaki klijent ima mogućnost da putem telefona prijavi štetu a operater će odmah organizovati dolazak odgovarajućeg majstora na adresu na kojoj je neophodno izvršiti hitnu popravku.

ISKRENA BRIGA O KLIJENTIMA DIŽE REJTING UNIQE

Prema izveštaju Narodne banke Srbije, UNIQA osiguranje je u poslednja dva kvartalna perioda, prva osiguravajuća kuća u brzini isplate odštetnih zahteva. Ovde do izražaja dolaze upravo „Hitne intervencije“ kod kojih za lako rešive i štete manjeg obima, šteta biva isplaćena istog dana ako je poziv upućen do 12,30 časova. Ukoliko je poziv obavljen nakon tog vremena, isplata se izvršava sutradan.

MANJI PROCENAT OSIGURANIH KUĆA NA SELIMA

Niža primanja i nedovoljna edukovanost stanovništva o značaju osiguranja, uticala su da procenat osiguranih objekata van grada bude dosta manji. Međutim, stanovništvo i objekti u selima i gradovima podjednako mogu biti pogođeni nepogodama. Stoga je pokriće UNIQA osiguranja isto bez obzira gde se nepokretnost nalazi i koja je njena tržišna vrednost.

 

„Imate primer da jedna lepo uređena kuća u Novom Bečeju ima tržišnu vrednost od 12.000 evra, dok je njena građevinska vrednost 50.000 evra. Uniqa osigurava objekte na građevinsku vrednost, i to je suština osiguranja. Da kroz određenu investiciju u osiguranje pokijete ono što ste do sada stekli bez obzira kolika je njegova sadašnja, odnosno tržišna vrednost“, kaže Titin.

Svim zainteresovanim licima na raspolaganju je velika mreža UNIQA agenata i zastupnika putem kojih mogu dobiti dodatne informacije i detalje o paketu „Osiguranje kuća i stanova“ – Hitne intervencije. Jedna od novina je da se ovaj paket može kupiti i online, preko internet stranice www.uniqa.rs .

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh