I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dečiji butik Didi Kids

HIT majice u Zrenjaninu: Dečak i devojčica u serijama „upoznavanje“, „putovanje“..

Priča o dečaku i devojčici koji se upoznaju, sprijateljuju i kreću na dugo putovanje po gradovima Evrope ispričana je na neobičan ali vrlo kreativan način – štampanjem na majicama.

Ovu posebnu seriju majica osmislio je Dečiji butik „DIDI kids“, dokazavši još jednom da su ideja, kreativa i briga o dečijim željama najvažniji za vođenje posla u toj branši.

didi-kids-decak-devojcica3

– Ideja o ovim neobičnim majicama počela je pre mesec dana kada smo štampali prvu seriju „Upoznavanje“. U drugoj seriji oni kreću na putovanje i na sledećim majicama koje budemo štampali, dečak i devojčica stići će u Pariz, kažu u „DIDI kidsu“.

didi-kids-decak-devojcica1

didi-kids-decak-devojcica2

Nakon Pariza i Francuske, dečak i devojčica putovaće u sve veće evropske gradove, a devojčice iz Zrenjanina moći će da ih prate noseći ove simpatične majice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

didi-kids-decak-devojcica

– Nismo razmišljali samo o tome da majice budu lepe već da cela ova kampanja bude i edukativna i zato smo uz majice pripremili kvalitetne etikete na kojima pišu najvažnije informacije o gradovima u koje naši junaci putuju. Roditelji su oduševljeni ovom idejom i drago im je kad god se njihovoj deci neka važna informacija približi na kreativan način, priča Dragana Nešić iz firme „Digiwear“ koja je pre nekoliko meseci otvorila butik „DIDI kids“.

didi-kids-etiketa

Majice su rađene samo za devojčice, i mogu se naći u četiri boje – beloj, roze, sivoj, a četvrta je promenjiva od serije do serije. Dostupne su u veličinama od 2 do 14.

Ove majice idealne su i za poklon jer se pakuju u posebno dizajnirane kutije sa ručkama.

didi-kids-kesa

 

MAJICE ZA BEBE

Pored majice sa pričom o dečaku i devojčici, u ovom butiku su aktuelne bebi majice veličina od 1 do 6 sa motivima animiranih junaka.

majice-za-bebe2

majice-za-bebe

majice-za-bebe1

Dečiji butik „DIDI kids“ nalazi se u ulici Miroslava Tirša 1.

Radno vreme je od 9 do 20 sati radnim danima i od 9 do 16 subotom.

Sve novosti pratite na njihovoj Fejsbuk stranici Butik Didi kids

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh