I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Higijenski tretman lica – kozmetički salon Beauty Line (VIDEO)

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama. Metode higijenskog čišćenja lica nisu univerzalne za sve ljude. U kozmetičkom salonu Beauty Line, kozmetičar će na osnovu vašeg starosnog doba i stanja kože odrediti koji je tip tretmana najpogodniji za vas.

Higijenski tretman je deo lične higijene i podrazumeva čišćenje pora, kao i hidriranje kože i pojačavanje mikrocirkulacije. To je čišćenje lica, koje kožu ostavlja urednom i održavanom. Odgovara svim tipovima kože, kao i najmlađim klijentima, čija koža luči više sebuma, usled rada hormona. Prosečno se radi jednom mesečno i on je kao osnovni tretaman “ulaznica” za aktivnije tretmane.

Ovaj higijenski tretman lica se sastoji od: umivanja lica, enzimskog pilinga, parenja, čišćenja, dezinfekcije, ampula za određeni tip kože, kaska i krema za umirenje.

Higijenski tretman smo radili u kombinaciji sa Sothys vitaminskim tretmanom iz limitirane serije proleće/leto. To je tretman energetske i vitaminske vrednosti za sve tipove kože nakon letnjeg perioda i izlaganja sunčevim zracima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nakon ovog tretmana se dobija momentalna blistavost i mekoća kože. Sastoji se od: umivanja, pilinga, ubacivanje aktivnog seruma – vitaminski koktel, posebne sothys digi – estetique masaže, koja pomaže da vitamini dublje prodru u kožu i nahrane je iznutra, peel off maske i kreme po tipu kože.

KOME SE PREPORUČUJE HIGIJENSKI TRETMAN LICA?

Higijenski tretman lica se preporučuje svima – muškarcima i ženama svih uzrasta, bilo da želite da tretirate problematičnu kožu sa aknama i bubuljicama ili da pospešite svežinu i hidriranost svoje kože.

KONTAKT

Vaš termin možete zakazati putem telefona 065/535-9220.

Kozmetički salon “Beauty Line” se nalazi u Dositeja Obradovića 38/2  u Zrenjaninu. Radno vreme radnim danima 9 – 20 h i subotom 9 – 13 h.

 

Prijavite se na m
Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh