I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Predupis u školu engleskog jezika Helen Doron je počeo (VIDEO)

Verovali ili ne približava se kraj još jedne školske godine. Kod nas, u Helen Doron školama sada je pravo vreme da počnemo da mislimo na narednu školsku godinu i novo druženje…

Polako naručujemo nastavni materijal i rezervišemo mesta u grupama, kako bi što bolje izašli u susret roditeljima i njihovoj deci, koji su u današnje vreme prenatrpani brojnim aktivnostima i obavezama.

Rad u malim grupama

Zato, već maja formiramo male grupe od četvoro do osmoro dece, koja će kao i prethodnih devet godina uživati u igri, plesu i pesmicama na engleskom jeziku. Naša deca su odrasla sa nama i sa ponosom se secamo kako su bili maleni i slatki, a sada su to već studenti, koji govore engleski jezik i sa pravom se ponose svojim Cambridge diplomama. U nasoj skoli stekli su diplome priznate u celom svetu i znanje za ceo život.

Besplatan demo čas

Pozivamo vas da budete gosti u našoj školi svakog dana od 17 do 20 časova i prisustvujete jednom besplatnom demo času.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tako ćete se najbolje upoznati sa načinom rada u našoj školi, koji se izdvaja po kvalitetu i načinu prezentovanja gradiva. Pogledajte naše knjige, koje mogu da ožive, učestvujte u beskrajno zabavnim društvenim igrama i naučite engleski jezik kao maternji, uz pesmu i ples.

Učenje mora biti zabavno – glavni je moto Helen Doron metode učenja engleskog jezika! Dragi roditelji, prijavite vase dete za demo cas. 063 77 523 25.

Објава коју дели I ❤️ ZRENJANIN (@ilovezrenjanin) дана

Deca su dala iskrenu ocenu

Kontakt

Brojevi telefona na koje možete zakazati besplatni demo čas za vaše dete su: 063 77 523 25 i 023 569190

Vaš Helen Doron tim

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh