I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Najbrojnija zelena taksi flota proslavila 7 godina postojanja.

Zeleni Halo taxi udruženje osnovano je 2012. godine, a ovih dana obeležava 7. godina uspešnog poslovanja. Tim povodom posetili smo njihove prostorije i porazgovarali sa osnivačem i vlasnikom udruženja Igorom Prvulovim.

IloveZrenjanin : Kako bi ste opisali prethodnih 7 godina?

Kroz istinski trud i rad, kako bi naši sugrađani zaista primetili razliku. Naš moto je bio i ostao „U službi građana a na ponos grada.“ i verujemo da grad Zrenjanin zaslužuje da ima jedno takvo taksi udruženje. Velika volja i želja da se trudimo da sugrađanima damo nešto drugačije od onoga što smo navikli u taksi profesije. Konstantne inovacije i praćenje trendova u marketingu i samoj struci, uz primenu tehnologije je ono što nas izdvaja. O tome i svedoči naš eksponencijalni rast svih ovih godina.

IloveZrenjanin : Kako se meri uspešnost taksi udruženja?

Po broju poziva i broju upešno realizovanih poziva. Primera radi 2018. godine imali smo rekordan broj poziva u jednom mesecu, neverovatnih 98.000 poziva. To znači da nas prosečno svaki stanovnih Zrenjanina i okolnih mesta pozove u proseku jednom mesečno, slikovito iskazano. Mišljenja smo da to dovoljno govori o poverenju naših klijenata prema našoj firmi.

 

IloveZrenjanin :  Na ulicama grada se primeti podmlađen vozni park. Koliko su članovi i stranke zadovoljni ovom promenom?

Tačno je, uvećali smo vozni park koji sada broji više od 130 vozila. Ne samo Golf 7 vozilima, već celokupni vozni park se podmlađuje. Svaki član u narednom periodu planira da podmladi svoje vozilo kako bi smo i u tom segmentu bili što konkurentniji. Takođe bitno je da napomenemo da posedujemo i najsavremeniji dispečerski centar, sistem distribucije poziva i mobilnu aplikaciju na koju ćemo ove godine baciti poseban akcenat.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

IloveZrenjanin :  Šta bi ste istekli kao poseban deo zbog kog ste ponosni?

Ponosan sam generalno na sve. Na sve ljude koji su deo Zelenog taxija, na kolektiv uopšte, na vozni park koji se obnavlja. Iz dana u dan stavljamo ispred sebe zadatke i nove izazove sa ciljem da budemo još bolji i da damo svoj maksimum.

IloveZrenjanin :  Koju poruku za kraj šaljete svima koji se odvaže da kreiraju svoj posao u Zrenjaninu?

Pre svega potrebna je posvećenost, odricanje, mnogo truda i vere u sebe, ljude oko sebe i svoje ciljeve. Zrenjanin je divan grad koji je vremenom postao konkurentan na svakom polju i Zrenjaninci se moraju ozbiljno shvatiti. Kada im pokažete istinsku posvećenost, oni će vas nagraditi lojalnošću. Stoga, jedno veliko hvala. Hvala svima na ukazanom poverenju i lojalnosti koju ćemo se truditi da sačuvamo i budemo još bolji. Jer kako naš drugi moto kaže: „Mi se više trudimo. Primeti razliku“, završava Prvulov.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh