I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Halloween i slepi miševi u školi Big Ben

U Centru za edukaciju stranih jezika Big ben, praznik Halloween protekao je kreativno – pevanjem i crtanjem motiva karakterističnih za „Noć veštica“. Šarenile su se bundeve svih veličina, slepi miševi, veštice i zmajevi, koje su deca polaznici usvajali na engleskom jeziku.

big-ben3

– Složan, timski rad obeležio je naše jučerašnje druženje. U ovakvim prilikama koje nam dozvoljavaju da budemo kreativni, naša deca se dobro zabave i još lakše usvoje znanje koje želimo da im prenesemo. Oslobađamo njihovu maštu, a onda se nižu i anegdote kojima se svi zajedno smejemo, kaže Ljubica Kovačević, vlasnica škole Big ben.

Nakon Halloween proslave, škola nastavlja svoje redovne aktivnosti i održavanje časova engleskog i nemačkog jezika.

Zbog dostupnosti u učenju jezika, pored škole koja više od osam godina radi u naselju 4.juli, u septembru je otvoreno odeljenje u naselju Bagljaš, što se pokazalo odličnim potezom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Polaznika ima dosta, zbog čega se u jednom momentu stvorila potreba da otvorim odeljenje i u naselju Bagljaš. Građanima i deci iz tog dela grada sada je učenje engleskog jezika još primamljivije, kaže Kovačevićeva.

big-ben1

VODIČ O ŠKOLI „BIG BEN“  

Centar za edukaciju stranih jezika Big Ben organizuje opšte i specijalizovane kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika za odrasle svih nivoa znanja. Centar posebno vodi računa o predznanju svakog polaznika i vrši prethodnu proveru znanja testiranjem. Ukoliko polaznici nisu nikada učili engleski jezik, oni pohađaju početni kurs.

Stručni predavači s dugogodišnjim iskustvom i razvijenom metodikom u nastavi, upotrebom audio-vizuelnih sredstava omogućavaju uspešno usvajanje engleskog jezika.

Individualni čas engleskog jezika traje 60 minuta i fond nastave se posebno utvrđuje u zavisnosti od potrebe i nivoa znanja polaznika. Predloženi fond je 70 časova, odnosno 35 viđanja.

– Imamo sluha za sve naše polaznike, i uvek im kao opciju ostavljamo mogućnost da sami odaberu mesto održavanja kurseva. Kada radimo sa firmama, nastava se može odvijati u njihovim prostorijama, ili u našim, multimedijalnim i klimatizovanim učionicama. Termine nastave određujemo dogovorom, kaže Kovačevićeva.

Centar za edukaciju stranih jezika Big Ben po položenom kursu izdaje sertifikat svakom polazniku za odgovarajući nivo znanja.

big-ben2

BIG BEN OMILJEN NAJMLAĐIMA

Brojni đaci nakon prve godine učenja ostaju lojalni i nastavljaju kurseve u Big Benu. Edukacija se obavlja u grupama do 8 đaka, zbog čega je usvajanje znanja efikasnije. Big ben nudi i individualne časove, namenjene onima koji žele da uče sopstvenim tempom i prema sopstvenim potrebama.

– I deca i roditelji izuzetno su zadovoljni načinom na koji prenosimo znanje i našom voljom, zbog čega mališani često kažu da jedva čekaju naredni čas. Osnovni motiv je da ih pored „knjiškog“ znanja, naučimo konverzaciji, kako bi jezik koji uče mogli praktično da iskoriste, kaže vlasnica škole.

Škola organizuje i grupe za odrasle, kao i za firme koje žele zaposlenima da omoguće poboljšanje komunikacije na engleskom i nemačkom. U Big benu vrše se i pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita.

Centar za edukaciju stranih jezika BIG BEN

4. juli 22

023/545-298

Stražilovska 54 (Bagljaš)

tel. 023/ 534-619, mob 064/155-61-61

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh