I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

„Halloween“ maskenbal u školi stranih jezika Focus

Veštice, duhovi, vampiri, strašila, okupirali su u Noći veštica dečiju igraonicu u zrenjaninskom naselju Zeleno polje. Maleni „englezi“, polaznici škole stranih jezika „Focus“, na ovaj način tradicionalno su obeležili zabavni praznik Halloween.

– Te večeri sve je bilo u znaku dobre zabave, a naša deca svake godine imaju sve kreativnije i originalnije maske. Ovo je događaj koji željno iščekuju svake godine i zato se naša škola maksimalno trudi da im obezbedi atmosferu, muziku, dekoraciju i sve ono što simboliše Noć veštica. Kroz ovakva druženja, gradimo jedan lep odnos, a oni se međusobno još više zbližavaju, što svakako olakšava i dalju edukaciju, kada se vratimo u učionice, kaže Dina Tomašev, PR menadžer škole Focus.

maskenbal-focus

Četrdesetak mališana uzrasta od 7 do 10 godina provela su dva sata u igri i pesmi, predstavljajući svoje maštovite i originalne kostime. Kroz edukativno – zabavne igre, deca su pokazala stečeno znanje engleskog jezika i učestvovala u velikoj reviji kostima i maski.

maskenbal-focus1

maskenbal-focus2

 

Oni koji su imali „najstrašnije“ kostime, dobili su nagrade i diplome, a svi učesnici maskenbala dobili su zahvalnice. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh