I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Halkidiki, LAST MINUTE ponuda 20.08. – 30.08.

Turistička agencija Solaris Travel u saradnji sa svojim partnerima organizatorima putovanja je za vas ovog puta pripremila sledeće destinacije i paket aranžmane sa uračunatim prevozom i polaskom iz Novog Sada. Cene su po osobi za paket aranžman.

Nea kalikratia

Nea Kalikratia

Nea Kalikratia je turističko mesto udaljeno 35 km od Soluna.Nekada malo ribarsko selo (postoji od 1922), sada sve više prerasta u mesto sa bogatom turističkom ponudom. Nea Kallikratia ima lepu, široku peščanu plažu, odličnu ponudu u svojim supermarketima (Lidl, Masutis, Marinopoulos…), mnogo taverni, restorana, pizzeria, kafića…

plaza-kalikratija

Nea Kalikratia

Godine 2010. u Nea Kalikratiji je otvorena i nova ambulanta. Velika ponuda hotela i apartmana, kao i podatak da je od aerodroma i Waterlanda ( Solunskog vodenog parka) Nea Kalikratia udaljena oko 30 km, garantuje turistima koji odluče da leto 2016 provedu u Nea Kalikratiji odličnu zabavu i kvalitetan odmor.

sofokles-nea kalikratia

Vila Sofokles

Vila Sofokles
1/3 std 179 eura
1/4 std 169 eura

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Vila Dimitris
1/2 app 199 eura
1/3 app 179 eura
1/4 app 169 eura

Vila Mikes
1/3 std 189 eura
1/4 std 179 eura

furka

Furka je selo, koje je smešteno na zapadnoj strani prvog prsta Halkidikija, Kasandri. Furka ima peščanu plažu i mnogo četinarske šume u okolini.

Furka ima veliki broj restorana, kafića,prodavnica i supermarketa. Furka je od Soluna udaljena 91km,od Sivirija 6km i od Kasandrije 11 km.

Vila Yiamas
1/2 std 199 eura
1/3 std 169 eura
1/2 app 209 eura
1/3 app 189 eura
1/4 app 169 eura

siviri

Siviri je malo i mirno turističko mesto koje se nalazi u srcu očuvane prirode Kasandre. Nalazi se na jugozapadnom delu poluostrva Kassandra, između letovališta Fourka i administrativnog centra poluostrva, Kassandrija (Valta), na 85 km udaljenosti od Soluna i na 8 km od Kalitee.

Do njega vodi lepo uređeni magistralni put. Tik uz obalu proteže se popločano šetalište i iznad njega red hotela, taverni, kafića… Siviri je okružen borovom šumom, a zbog prijatne i blagotvorne klime smatra se vazdušnom banjom. Ujutro će Vas probuditi cvrkut ptica, pa jutro možete iskoristiti da prošetate pored mora, kao što to rade i meštani. Već kad Vas sretnu drugi put za redom, oni će Vas srdačno pozdraviti, a ukoliko vide da ste i Vi prijateljski raspoloženi, možda do kraja letovanja, steknete i prijatelje za ceo život.

Anemoxadi
1/2 app 209 eura
1/3 app 189 eura

Polihrono se nalazi na oko 100 km od Soluna, na prvom „prstu“ Halkidikija – Kasandri, na obali kristalno čistog zaliva Toroneos. Jedno je od najomiljenijih letovališta za turiste iz naše zemlje. Polihrono ima peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, mnogo taverni, supermarketa, prodavnica, pekara, hotela, kafića…

Nikos
1/2 std 209 eura
1/3 std 189 eura

pefkohori

Pefkohori

Pefkohori je popularno letovalište koje se nalazi na prvom „prstu“ Halkidikija – Kasandri. Udaljeno je od Soluna oko 110km. Ono što privlači strane i domaće turiste je duga peščana plaža, kristalno bistra voda, dosta zelenila, tradicionalne grčke taverne, barovi, prodavnice, diskoteke i mnogo drugih vidova zabave.

Vergina
1/2 std 209 eura
1/3 std 189 eura

Sve dodatne informacije o smeštaju, cenama i uslovima plaćanja možete dobiti u agencijiSolaris Travel u Gimnazijskoj 25 svakog radnog dana od 09.00 do 19.00, na telefon 023610007.  Sve aktuelne akcije pratite na našoj FB stranici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh