I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Grupni letak, najbolji prijatelj vašeg poštanskog sandučeta

Mlada, ali veoma uspešna firma iz Zrenjanina – “Vorp distribucija” deluje na teritoriji srednjeg Banata, a najuspešniji proizvod ove firme je “Grupni Letak” koji na mesečnom nivou završi u više od 144.000 poštanskih sandručića, kako u gradu tako i u svim selima opštine Zrenjanin i Novi Sad.

grupni-letak

Vladimir Dragić, direktor razvoja ove firme pojasnio za naš portala pre nekoliko meseci kako funkcioniše direktan marketing u gradu, a od tada do danas, Grupni letak je osvojio brojne oglašivače u gradu.

ŠIRIMO POSAO NA GRADOVE : NOVI SAD, PANČEVO, KIKINDA, SREMSKA MITROVICA 

vladimir-dragic-zrenjanin

Vladimir Dragić, direktor razvoja „Vorp distribucije“

– Ambicija nam je da naš grupni letak proširimo za početak i na ostale gradove u Vojvodini. Nakon uspeha u Zrenjaninu, doneli smo odluku da naredni grad u kom ćemo plasirati naš „Grupni letak“ bude Novi Sad, ističe za naš portar Vladimir Dragić, direktor razvoja.

Oglašivačima nude kompletanu uslugu, od dizajna reklame do distribucije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Na oglašivačima je samo da izaberu grad ili naselje, a mi ćemo osmisliti reklamu, dizajnirati je, postaviti na dogovorenu poziciju unutar grupnog letka, odštampati je i distribuirati na dogovorene adrese mnogo brže nego što ste mislili, dodaje Dragić.

Za sada pokrivamo opštine : Zrenjanin, Novi Sad, Žitište, Novi Bečej, Bečej, Novu Crnju, Sečanj, Sremsku Mitrovicu, a aktivno tražimo saradnike radi proširenja poslovanja u Pančevu i Kikindi.

Na pitanje šta ih je dovelo do uspeha u kratkom roku, ističu svoju predanost poslu, organizovanost, fleksibilnost prilikom dogovaranja poslova, ali prvenstveno aktivno praćenje podele letaka kroz konstantne kontrole. Ipak ne poriču da je za uspeh neophodno, pre svega imati dobar proizvod.

– U momentu kada podelimo naš “Grupni Letak” većina oglašivača istog trenutka oseti efekte direktnog marketinga kroz prodaju, što iste navodi na obnovu saradnje.

Listu zadovoljnih klijenata ove firme možete pronaći na njihovoj zvaničnoj web prezentaciji www.grupniletak.rs  , među kojima su i: BB trade, Auto-moto savez Srbije, House, Merkur, Kasica-S imnogi drugi.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh