I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Groznica maturske večeri: Haljine, cipele i torbice za elegantan outfit

Mala ili velika matura? Sve maturante je podjednako uhvatila groznica maturske večeri. 

U životu roditelja i učenika matura ima veliki značaj, jer ona predstavlja prekretnicu u daljem životu.

Proslava mature jedan je od najradosnijih događaja u životu školaraca, a izbor maturske haljine najlepši zadatak za sve srednjoškolke.

BUDITE KRALJICA VEČERI

Groznica maturske večeri na vrhuncu, a maturantkinje na mukama u želji da postanu kraljice večeri. Haljine za maturu su jako bitne u životu svake devojke, jer veruju da se ovo veče pamti čitavog života.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Da ne biste pogrešile prilikom odabira haljine, potrudite se da model uskladite sa figurom tela. Imajte na umu da je najbolja ona haljina koja vam lepo stoji, a ne ona koja je skupa. Nađite boju koja vam najbolje stoji i oblik koji najbolje ističe vaše atribute.

Najbolje su haljine, koje su jednostavne – one su uvek najglamuroznije.


U Robnoj kući Shopping Family imate veliki izbor maturskih haljina. Osim haljine , možete kupiti i žensko odelo, koje je itekako moderno.

ELEGANTNE CIPELE I SANDALE

Za kompletan izgled neophodna je lepa cipela. Shopping Family ima veliki izbor cipela i sandala. Ono što je najbitnije je da one budu elegantne i udobne.
Imamo nekoliko predloga za najvažnije veče svake maturantkinje.

TORBICA ZA ELEGANTAN OUTFIT

Uz elegantan outfit slaže se i elegantna torbica. Ove i još mnogo druge torbe možete kupiti u Robnoj kući Shopping Family.

 

Takođe u Shopping Family možete naći i veliki izbor nakita, potreban za vaš unikatan izgled. Budite svoji, budite unikatni, budite kraljica mature!RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh