I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Greenfield Zrenjanin DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU: Jela sa roštilja i vrhunski ‘fast food’

Popularnost dostave hrane na kućnu adresu raste iz godine u godinu. Razlog tome je očigledna promena načina života uzrokovana sve većim brojem obaveza i, s druge strane, nedostatkom vremena da se na njih fizički odgovori. Savremeni tempo života je doveo i do promene navika prosečnog potrošača koji danas više radi i više vremena provodi van kuće.

Međutim, podaci ugostiteljskih objekata koji vrše dostavu, pokazuju da hranu u Zrenjaninu ne poručuje samo zaposleni svet, već da je ova praktična opcija spas i za naše starije sugrađane. Tinejdžeri su takođe važan deo potrošačke statistike, posebno one koja se odnosi na poručivanje ‘fast food-a’.

Osim toga, važan je i podatak da je interesovanje za dostavom hrane na kućnu adresu veliko i tokom radne nedelje i vikendom.

Cafe-restoran Greenfield Zrenjanin je dugo u ugostiteljstvu i proizvodnji hrane. Ovih dana pažnju gurmana privlači njihov novi koncept rada i obogaćena ponuda jelima sa roštilja koja se u kratkom roku dostavljaju na kućnu adresu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Dostava hrane je uvek predstavljala veći izazov od služenja jela u objektu u kome vas gost već čeka. Kada je u pitanju dostava morate biti uvek spremni za primanje porudžbine, dobro organizovani kako biste zaokružili ceo proces – pripremu poručenog jela od uvek svežih namirnica, serviranje odnosno pakovanje u namensku i adekvatnu ambalažu, brzinu isporuke, ljubaznost u komunikaciji sa potrošačima. I naravno, najvažniji princip – da jelo bude vrhunskog kvaliteta i da još toplo stigne u ruke onoga ko je poručio. Za nas je bio najveći izazov da osmislimo raznovrsni meni koji će zadovoljiti sve ukuse potrošača i nakon toga smo se usredsredili na organizovanje dostave bez greške. Danas dobijamo samo pozitivne ocene, kako za kvalitet isporučenih jela, tako i za brzinu dostave i ljubaznost naše dostavne službe što znači da se trud isplatio, kažu u cafe-restoranu Greenfield.

JELA SA ROŠTILJA OD STARTA U SAMOM VRHU POTRAŽNJE – „GREENFIELD OVAL“ NAJPOPULARNIJI

Ukoliko zavirite u deo menija koji se odnosi na jela sa roštilja biće vam jasno da ponuda i cena imaju odličan odnos, a posle prve porudžbine znaćete i da ste pronašli svoj omiljeni lokal za dostavu. 

Pored preukusnih ćevapa, pljeskavica, punjene vešalice i karađorđeve šnicle, pažnju Zrenjaninaca u velikoj meri privlači ponuda „Grenfield OVAL“. Na ovom ovalu koji još topao stiže na kućne adrese servirani su: 200g pljeskavice, 200g ćevapa, 150g roštiljske kobasice, 150g belog mesa, 150g ražnjića, 150g belog mesa punjenog kajmakom + pomfrit, luk, lepinja, kajmak i urnebes salata.

Cena kilograma Greenfield ovala košta svega 1.150 dinara!

POTPUNO DRUGAČIJE OD SVEGA ŠTO STE PROBALI – GREENFIELD PICE, SENDVIČI I TORTILJE

Ako na jednom mestu možete da dobijete najraznovrsniji izbor brzih i preukusnih jela sa testom vrhunskog kvaliteta, svežim sastojcima i neverovatno dobrim namazima i prelivima, Greenfield Zrenjanin je prava adresa. U kratkom vremenskom roku nakon porudžbine, pred vašim vratima biće neodovljiva Greenfield pica kao specijalitet kuće, odličan ‘penerli’ koji nas je ‘kupio’ nakon prvog zalogaja, ili pak zatvoreni ili otvoreni sendvič (teško je odlučiti se…). Tortilje su tek prava stvar. Tortilja ‘kao giros’ podsetiće vas na grčku kuhinju, a piletinu u tortilji pikant jednostavno treba probati i ukus doživeti sopstvenim čulima.

PREDNOSTI GREENFIELD DOSTAVE HRANE NA KUĆNU ADRESU

Dostava hrane na kućnu adresu ima više prednosti. Pre svega, uštedeće vam novac, vreme za odlazak u nabavku namirnica, a zatim vreme i potrošnju struje za pripremu jela. Ukoliko vam dolaze gosti, dostava gotovih jela poštedeće vas stresa ‘da li će vam sve uspeti onako kako ste zamislili’, a onda i da li ste potrefili svačiji ukus. Kada poručujete hranu imate mogućnost da, poput Greenfield ovala, poručite više različitih mesnih specijaliteta i tako svojim ukućanima ili gostima pružite izbor. Zadovoljstvo je onda zagarantovano. Jelo stiže sveže i toplo, u vreme koje dogovorite sa restoranom.

Ukoliko se sa posla vraćate umorni, još na putu do kuće možete poručiti hranu koja će stići u rekordnom roku. Vikend pruža retku priliku da se odmorite – umesto stajanja pored šporeta, okupite porodicu, drage osobe, pustite omiljenu seriju i uživajte u Greenfield pici, sendvičima ili izvrsnim tortiljama!

Greenfield meze pogodno za slavlja

I NA KRAJU – AKCIJA!

Za svaku porudžbinu GRATIS stižu i preukusne slatke Greenfield palačinke!

Dostava hrane na kućnu adresu vrši se svakog dana od 8-23.00h

PORUČIVANJE 

060/554-8576

060/554-8575

023/548-574

Cena dostave iznosi 150 dinara, osim za porudžbine preko 1.000 dinara kada je dostava BESPLATNA

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh