I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Prijavite se za Gradski kviz – unesite malo uzbuđenja u after work rutinu

U fazi ste kada vam noćni izlasci nisu prioritet, pomalo su vam dosadile višesatne kafe s prijateljima na kojima se nekako uvek završi na istim temama, u svoju after work rutinu biste najradije uneli malo uzbuđenja… Jeste li ikada razmišljali o tome da se okušate u kvizovima znanja?

Osim što su vrlo poučni, kvizovi su odlična večernja zabava, gde se uz piće s prijateljima ozbiljno raspravlja o tome, ko je bio prvi ministar prosvete Srbije, koja zemlja je preživela 10 najkrvavijih ratova na svetu, ko je smislio slogan „Just do it“ za kompaniju Nike, ko je vladao Rusijom posle Lenjina… Primamljivije od rasprava o trenutnoj političkoj situaciji i nezaposlenosti, zar ne?

Kviz se održava jednom mesečno u restoranu Renesansa. Broj ekipa se povećava iz meseca u mesec, zbog čega vam preporučujemo da što pre okupite svoju ekipu i postanete deo ove nesvakidašnje zabave.

renesansa kviz

Pozovite sve, koji vole ovakvu vrstu nadmetanja i žele da se oprobaju na kvizu, dođite i pokažite svoje znanje iz različitih oblasti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mesto dešavanja je restoran Renesansa, u subotu 10. marta, u standardnom terminu od 20 časova. Vidimo se!

GRADSKI KVIZ

Ovaj interaktivan kviz igra se u timovima od 4 do 6 igrača.

Namenjen je svim uzrastima, a pitanja su iz opšte kulture.

Ekipe možete prijaviti na brojeve telefona: 063/812-55-53 ili 060/000-64-80

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh