I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ekipa Ilovezr trijumfovala na Gradskom kvizu u Renesansi (VIDEO)

Drugi po redu Gradski kviz održan je sinoć u restoranu Renesansa, a u jakoj konkurenciji najviše znanja je pokazala ekipa portala Ilovezr, koja je nastupala pod imenom „Ja volim Zrenjanin“.

Ekipu su činili novinar našeg portala Miloš Pešić, diplomirani ekolog Sebastijan Dorožan, profesor fizičke kulture Zdravko Plećaš i profesor geografije Dragan Todorović, koji se nedavno proslavio sjajnim nastupom u kvizu Potera.

– Već u prvom krugu pitanja, koja su bila iz istorije i geografije, imali smo najviše tačnih odgovora. S obzirom da smo uložili džokera, dobili smo dupli broj bodova i to je bio ključan momenat za našu pobedu. Do kraja kviza smo uspešno održavali bodvnu razliku i na kraju slavili – rekao je Dragan Todorović.

Drugi su bili Arhivatori, a treće mesto je osvojila ekipe Ready 2 Wash. Prva ekipa je dobila 50 % od kotizacija i večeru u restoranu Renesansa, druga ekipa je osvojila 30 % novca od kotizacija i dezert u Renesansi, a treća 20 % novca i kafu u Renesansi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kotizacije su inače simbolične i iznose samo 100 dinara po takmičaru.

Pobednici: Ekipa „Ja volim Zrenjanin“

Takmičarski duh i ljubav prema noćnim izlascima

Pub ili kafe kviz je sve popularniji među raznim generacijama. Ovo je zabava koju su lokalci organizovali najpre po barovima u Engleskoj, a koja se proširila po celom svetu. Za ovakav provod nije bitno godište, niti struka učesnika, tako da među ekipama u Renesansi možete da pronađete ekipe, koje imaju članove uzrasta od 18 – 50 godina:

– Kada se spoji naš takmičarski duh i tradicionalna ljubav prema noćnim izlascima i kafani, ispadne dobar provod uz pab kviz. Sve što treba da uradite je da okupite prijatelje, izmislite originalno ime, dođete u naš restoran i zabava može da počne – poručuju iz Renesanse.

Festival kreativnosti

Timovi koji igraju obično se sastoje od 4 do 6 ljudi. Svaki tim igra pod svojim imenom i često je to pravi festival kreativnosti. Ovom prilikom navodimo neka od imena sa Gradskog kviza: Odsustvo kontinuiteta, Plavuše i ostatak, Štogođ, Čet’ri točena, Arhivatori…

100 pitanja za jedno veče

– Pitanja za kviz su birana vrlo pažljivo i to je prilično ozbiljan posao, koji traje nekoliko dana, jer nije lako osmisliti 100 pitanja za jedno veče. Mnogi učesnici znaju odgovor na naša pitanja, samo je pitanje da li će u datom trenutku i za dato vreme ekipa uspeti da se seti odgovora. U slučaju da ne znate, odgovor koji ćete čuti je nešto što će vas zabaviti i zainteresovati – kaže kviz master, Vladimir Glišin.

Atmosfera na Gradskom kvizu je priča za sebe. Iako se radi o opuštenom druženju prijatelja za stolom uz pivo, sok ili štogod, takmičarska atmosfera je izrazito prisutna. Kada se čitaju tačni odgovori, uzvici oduševljenja ili razočaranja, lupanje po čelu i slično, redovno su prisutni!

I to sve bez obzira što su nagrade simbolične.

Novo druženje u februaru

Sledeći kviz u restoranu Renesansa je planiran za 10. februar.  Ne dopustite da Gradski kviz prođe bez vas i vaših prijatelja – prijavite ekipu na vreme!

Ukoliko redovno gledate kvizove na televiziji sa društvom i znate skoro svaki odgovor na pitanja ovo je prava prilika za odmeravanje znanja sa sugrađanima.

renesansa kviz

GRADSKI KVIZ

Ovaj interaktivan kviz igra se u timovima od 4 do 6 igrača.

Namenjen je svim uzrastima, a pitanja su iz opšte kulture.

Ekipe možete prijaviti na brojeve telefona: 063/812-55-53 ili 060/000-64-80

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh