I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Gradski kviz ispunio restoran u centru do poslednjeg mesta (VIDEO)

Restoran „Renesansa“ iz Zrenjanina organizovao je interesantnu i originalnu zabavu za sve svoje goste. Prvi „Gradski kviz“ takmičenje u opštem znanju iz 7 oblasti okupilo je u svom prvom izdanju 12 ekipa odnosno preko 50 takmičara.

U opuštenoj atmosferi bez preteranog takmičarskog naboja jer to nije ni poenta ovog kviza, ekipe od po 4 do 6 takmičara odgovarale su na pitanja iz 7 oblasti.  Voditelj Vladimir Glišin bio je taj koji je rešetao pitanjima iz oblasti „Istorija,  Geografija, Mediji, Sport, Razno, Verovali ili ne i na kraju Kiša bodova“.

Posebna draž kviza bila je molba organizatora da se ne koriste mobilni telefoni, odnosno da se ne „gugla“, što istini za volju niko nije ni želeo, nego da se napregnu sopstvene moždane vijuge. Tako je do izražaja došao i „marfijev zakon“ kada su padala pitanja na koja smo bili sigurni da znamo odgovor ali eto baš u datom trenutku „mozak stane“.

I Taxi Zrenjanin

Nakon svih pređenih oblasti i nakon što je žiri pregledao odgovore titulu pobednika prvog „Gradskog kviza“ ponela je ekipa „Montekarlo“, druga po uspešnosti bila je ekipa „Odsustvo kontinuiteta“, a treće mesto osvojili su „Arhivatori“. Pobednici su kao nagradu dobili 50% od uplaćenog fonda i večeru „Renesanse“, drugoplasirani 30% i desert, a trećeplasirani 20% i kafu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Interesantne su bile i bonus nagrade za bonus pitanja u vidu porcije ćevapa. Najmlađa ekipa učesnica zaslužila je specijalni bonus u vidu porcije palačinki.

U narednom periodu biće organizovan niz ovakvih takmičenja i zabava sa sve bogatijim i interesantnijim fondom nagrada – poručili su iz menadžmenta „Renesanse“. Pogledajte deo atmosfere sa prvog „Gradskog kviza“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh