I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Gradski kviz ispunio restoran u centru do poslednjeg mesta (VIDEO)

Restoran „Renesansa“ iz Zrenjanina organizovao je interesantnu i originalnu zabavu za sve svoje goste. Prvi „Gradski kviz“ takmičenje u opštem znanju iz 7 oblasti okupilo je u svom prvom izdanju 12 ekipa odnosno preko 50 takmičara.

U opuštenoj atmosferi bez preteranog takmičarskog naboja jer to nije ni poenta ovog kviza, ekipe od po 4 do 6 takmičara odgovarale su na pitanja iz 7 oblasti.  Voditelj Vladimir Glišin bio je taj koji je rešetao pitanjima iz oblasti „Istorija,  Geografija, Mediji, Sport, Razno, Verovali ili ne i na kraju Kiša bodova“.

Posebna draž kviza bila je molba organizatora da se ne koriste mobilni telefoni, odnosno da se ne „gugla“, što istini za volju niko nije ni želeo, nego da se napregnu sopstvene moždane vijuge. Tako je do izražaja došao i „marfijev zakon“ kada su padala pitanja na koja smo bili sigurni da znamo odgovor ali eto baš u datom trenutku „mozak stane“.

PerSu marketi

Nakon svih pređenih oblasti i nakon što je žiri pregledao odgovore titulu pobednika prvog „Gradskog kviza“ ponela je ekipa „Montekarlo“, druga po uspešnosti bila je ekipa „Odsustvo kontinuiteta“, a treće mesto osvojili su „Arhivatori“. Pobednici su kao nagradu dobili 50% od uplaćenog fonda i večeru „Renesanse“, drugoplasirani 30% i desert, a trećeplasirani 20% i kafu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Interesantne su bile i bonus nagrade za bonus pitanja u vidu porcije ćevapa. Najmlađa ekipa učesnica zaslužila je specijalni bonus u vidu porcije palačinki.

U narednom periodu biće organizovan niz ovakvih takmičenja i zabava sa sve bogatijim i interesantnijim fondom nagrada – poručili su iz menadžmenta „Renesanse“. Pogledajte deo atmosfere sa prvog „Gradskog kviza“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh