I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Gomexova kasica brojalica među 50 najboljih internet stranica

Jubilarni, dvadeseti put, dodeljene su nagrade „PC Press Top 50“ najboljim online „nastupima“ u Srbiji.

Kompanija Gomex s ponosom je objavila da je jedan od laureata nagrade „PC Press Top 50“ u kategoriji „eMarket“  veb sajtom  lojalti programa www.kasicabrojalica.rs. Ovo značajno IT priznanje predstavlja još jednu potvrdu o rešenosti GOMEX-a i celokupnog tima koji stoji iza našeg lojalti programa da kupci u našim objektima pazare lakše i jednostavnije.

Obrazlažući odluku žirija da veb sajtu www.kasicabrojalica.rs dodeli nagradu „PC Press Top 50“, Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa „PC“, istakao je da nije u pitanju online kupovina, ali jeste sjajna online ušteda. Nekad je dobra ideja presudna za uspeh, a naša kompanija osmislila je jedinstven način da obezbedi pravo uživanje u kupovini.

– Umesto da besomučno jurite akcije i popuste, na sajtovima GOMEX-a pomoću našeg veb servisa www.kasicabrojalica.rs jednostavno aktivirate opciju „Selektor popusta“ i sami izaberete baš onih 10 proizvoda za koje želite popust. Popust važi ceo mesec, a uz pomoć kartice koju dobija svaki korisnik ostvarićete i mnoge druge popuste u GOMEX-ovom prodajnom lancu. Ovo je jedinstveni projekat u Srbiji i po prvi put se ovako nešto nudi kupcima u maloprodaji – objasnio je Ristanović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U ime kompanije GOMEX, nagradu „PC Press Top 50“ u kategoriji „eMarketa“ primio je izvršni direktor za kontroling Bojan Ivetić.

Ovu prestižnu IT nagradu već dve decenije dodeljuje ugledni srpski informatički časopis „PC Press“. Tokom 2016. uspeh je zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Nagrade najboljima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a događaj je otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh